Mundorf M-Cap Supreme

Produktnamn Pris Antal
M-Cap Supreme (0.68 uF)
119,00 SEK
15001
  • Produktbeskrivning

Detaljer

MCAP® SUPREME har internationellt hyllats som den ultimata high-end kondensatorn. Den enastående ljudprestandan uppnås med en unik kombination av avancerade teknologier som induktionsfri vindnings teknik.

Dess subtila, fina gradering av det höga tonomfånget stärker hela ljudreproduktionen, röster och instrument tar form och bli väldigt varierande.

Den speciella designen av kondensatorfolien i M-Cap Supreme gör det möjligt att passa ihop två kondensatorlindningar, lindade i motsatta riktningar, så att induktansen av de individuella lindningarna minskas avsevärt. För att få den ursprungliga kapacitansen igen, är ett extra par kondensatorlindningar nödvändiga, så en Supreme kondensator är större och dyrare jämfört med en vanlig MKP kondensator med samma värde
M-Cap Supreme kondensatorer mobiliserar sådana otroliga reserver i ditt ljudsystem att det är motiverat att tala om en ny dimension av musikåtergivning. Vare sig det är upplösningen, dynamik eller ton av musiken imponerar Supreme med sin naturliga livlighet och tonala sammanhållning som ingen vanlig kondensator kan prestera.

Egenskaper Mundorf M-Cap Supreme metaliserad polypropylen MKP kondensatorer för passiva filter:
Kapacitans område: 0,1uF - 22uF
Tolerans: +/- 2%
Spänning: 600-1400 VDC
Arbets temperatur: -40°C - 85°C
Förlustfaktor [tan ?] 0,0002 @ 1 kHz, 0,0001 @ 10 kHz

Dessa kondensatorer är bipolära.

Glöm inte

Relaterade produkter