Butiken

Välkommen till vår butik i Stockholm

 

Här kan vi erbjuda dig en lugn, skön och trevlig miljö fylld av möjligheter till att hitta det perfekta ljudet för dina öron.

Här har vi samlat det bästa ur vårt sortiment med noggrant utvalda produkter för att du ska kunna hitta de högtalare, tillbehören och den elektroniska apparatur som du letar efter.

 

Vi satsar på kvalitet och på produkter som vi själva tror på och med stolthet kan sälja. Detta gör även att vi har kunskap om våra produkter och ständigt jobbar efter att sälja det ljud som passa våra kunders öron –inte våra egna.

Vi hjälper dig med vägledning för att hitta det perfekta ljudet för dig.

Vår relation till ljud är av en jordnära sådan, fri från produkter med astronomiska priser. Vi förespråkar därför exempelvis kablar från märken som Supra Cables, som bygger sina principer på vetenskapliga grunder. Detta medför att kvalitén blir mycket hög utan att prissättningen spårar ur, som man ofta annars kan uppleva vad gäller just kablage.

 

I vår butik huserar även vår välrenommerade verkstad där vi kan erbjuda dig renoveringar av högtalare och högtalarelement, uppgraderingar av filter och annan typ av service.

Vi ser inte något egenvärde i att alltid investera i nytt utan hjälper mer än gärna våra kunder som kommer in med sina trasiga högtalare att lämna vår butik med dem reparerade och fungerande.

 

Så välkommen att hänga av dig rocken och botanisera bland vårt spännande sortiment av noggrant utvald Hifi.


Hitta hit:

Butiken ligger på S:t Eriksgatan 124 i Stockholm. 

Kommunalt:

Pendeltåg till Odenplan, uppgång Dalagatan/Vanadisvägen

Tunnelbana till Odenplan, uppgång Västmannagatan. Promenad ca 5-10 min.

Tunnelbana till S:t Eriksplan, uppgång Torsgatan. Promenad ca 5-10 min.