Subwoofers

Basen är en av de viktigaste komponenterna för hur vi uppfattar ljudkvalitet. Forskning visar att den står för omkring 30 procent av vår bedömning av ljudkvalitet – hur djupt den spelar, och jämnhet i frekvensåtergivningen.

Men att få till en bra bas en av de största utmaningarna i normala rum med risk för mycket ojämnhetet i frekvensåtergivningen, stående vågor och rumsnoder. Här finns det flera lösningar ensamt eller i kombination: akustikbehandling, placering, eq – och inte minst en eller flera subwoofers eller bassöd som visat sig kunna tämja många rumsproblem. 

Dedikerade bashögtalare är ibland lite bortglömt, inte minst när det gäller musiklyssning. Men bra subwoofers, med rätt placering och justering, kan göra underverk för alla typer av lyssning och i många olika system. Att dela upp frekvenserna mellan subbasar och frontar kan också minska distorsionen från dina frontar.

Här hittar du högkvalitativa subwoofers i olika storlekar och utföranden. Gemensamt för alla är att de kan bidra till att lyfta vilket system som helst till nya höjder.

Visar 24 produkter

Visar 24 produkter