Heco Ambient 88F

5 490 SEK

* Obligatoriska fält

5 490 SEK
11520
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Ambient 88F

Ambient 88F är en kompakt men kraftfull subwoofer från Hecos Ambient-serie, högtalare med det stora ljudet i litet format. Ambient 88F är specifikt utförmad just för att ta så lite plats som möjligt utan at kompromissa med ljudet. Suben går att hänga på väggen eller om du inte har nån lämplig plats på väggen kan du gömma den under soffan! 

Utrustad med ett 8" element och ett kraftigt Class-D-steg levererar den en rapp och djup bas som låter bra till såväl musik som film. Suben bygger endast 16 cm, vilket gör det möjligt för placering under soffa. Annars hängs den enkelt upp på väggen med hjälp av väggfästet!

Ambient-serien

I Ambient-serien från tyska Heco hittar du platta, vägghängda högtalare i tre storlekar för hemmets alla rum och platser, eller för ett komplett, klangmatchat hembiosystem som inte tar så mycket plats. Det finns givetvis en matchande, slimmad subwoofer i serien som även den går att hänga på väggen eller gömma under soffan. 
Man har specialutvecklat högtalarelement och delningsfilter med ambitionen om att skapa en stor och fin ljudbild, något som Heco lyckats väldigt bra med, trots det kompakta formatet. 

Högtalarna finns i mattsvart och mattvit finish och levereras med tre olika tygfronter som sitter med magneter integrerade magneter. Alla högtalare går att montera vertikalt eller horisontellt. 

Mer information

Typ Aktiv, basreflex
Baselement 8"
Effekt 125W Class-D (Peak 250W)
Frekvensomfång 24 - 150 Hz (50-150 variabelt filter)
Analoga Ingångar RCA
Utgångar -
Mått 380 x 160 x 500 mm
Vikt 9 kg

Glöm inte

Relaterade produkter