Heco Ambient 11F

4 990,00 SEK
/ par

* Obligatoriska fält

4 990,00 SEK
11517
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Ambient 11F

Ambient 11F är den minsta högtalaren ur Hecos Ambient-serie, ett gäng smidiga högtalare som du enkelt sätter upp på väggen. 11F är bestyckad med ett 4" bas-/mellanregister och en 1" dome-diskant och lämpar sig bäst som effektkanaler i ett hembiosystem. Lådan är sluten vilket ger ett tight och rappt ljud och diskantens frontplatta är utformad för att ge en bred spridning. 

På baksidan sitter det fyra nyckelhåls-fästen så att du enkelt kan sätta upp högtalren på väggen. Utöver detta finns det även hål för VESA-fäste om du vill kunna ha högtalren mot väggen men även kunna vrida och vinkla högtalaren till lyssningposition. 

 

Ambient-serien

I Ambient-serien från tyska Heco hittar du platta, vägghängda högtalare i tre storlekar för hemmets alla rum och platser, eller för ett komplett, klangmatchat hembiosystem som inte tar så mycket plats. Det finns givetvis en matchande, slimmad subwoofer i serien som även den går att hänga på väggen eller gömma under soffan. 
Man har specialutvecklat högtalarelement och delningsfilter med ambitionen om att skapa en stor och fin ljudbild, något som Heco lyckats väldigt bra med, trots det kompakta formatet. 

Högtalarna finns i mattsvart och mattvit finish och levereras med tre olika tygfronter som sitter med magneter integrerade magneter. Alla högtalare går att montera vertikalt eller horisontellt. 

Mer information

Typ 2-vägs sluten
Baselement 4"
Diskant 1" Fluktus dome-diskant
Frekvensomfång 62 - 42500 Hz
Impedans 4-8 ohm
Känslighet 87dB
Effekttålighet -
Delningsfrekvens 2800 Hz
Mått BxHxD: 180 x 300 x 77 mm, med tygfront och fäste: 180 x 300 x 94 mm
Vikt 3 kg

Relaterade produkter