Heco Ambient 44F

3 990,00 SEK
/ st

* Obligatoriska fält

3 990,00 SEK
11519
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Ambient 44F

Ambient 44F är den största högtalaren ur Hecos Ambient-serie, ett gäng smidiga högtalare som du enkelt sätter upp på väggen. 44F är bestyckad med dubbla 5" bas-/mellanregister och en 1" dome-diskant i en basreflexkonstruktion. 44F lämpar sig bäst som front- och center-högtalare i ett hembiosystem eller som smidiga tvåkanalshögtalare i ett stereosystem. 

Ambient 44F, med sina specialutvecklade element och lådkonstruktion ger, trots sin storlek, ett väldigt stort och behagligt ljud, med tydligt mellanregister och en diskant med bred spridning. 

På baksidan sitter det fyra nyckelhålsfästen så att du enkelt kan sätta upp högtalren på väggen. Utöver detta finns det även hål för VESA-fäste om du vill kunna ha högtalren mot väggen men även kunna vrida och vinkla högtalaren till lyssningposition. 

 

Ambient-serien

I Ambient-serien från tyska Heco hittar du platta, vägghängda högtalare i tre storlekar för hemmets alla rum och platser, eller för ett komplett, klangmatchat hembiosystem som inte tar så mycket plats. Det finns givetvis en matchande, slimmad subwoofer i serien som även den går att hänga på väggen eller gömma under soffan. 
Man har specialutvecklat högtalarelement och delningsfilter med ambitionen om att skapa en stor och fin ljudbild, något som Heco lyckats väldigt bra med, trots det kompakta formatet. 

Högtalarna finns i mattsvart och mattvit finish och levereras med tre olika tygfronter som sitter med magneter integrerade magneter. Alla högtalare går att montera vertikalt eller horisontellt. 

Mer information

Typ 2-vägs basreflex
Baselement 2 x 5"
Diskant 1" Fluktus dome-diskant
Frekvensomfång 45 - 42500 Hz
Impedans 4-8 ohm
Känslighet 90dB
Effekttålighet -
Delningsfrekvens -
Mått BxHxD: 225 x 780 x 85 mm, med tygfront och fäste: 225 x 780 x 102 mm
Vikt 7.2 kg

Relaterade produkter