Heco Ambient 22F

2 990,00 SEK
/ st

* Obligatoriska fält

2 990,00 SEK
11518
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Ambient 22F

Ambient 22F är mellanmodellen ur Hecos Ambient-serie, ett gäng smidiga högtalare som du enkelt sätter upp på väggen. 22F är bestyckad med ett 5" bas-/mellanregister och en 1" dome-diskant i en basreflexkonstruktion. Perfekt högtalare för de mindre hifi-systemen eller som effektkanaler i ett hembiosystem. 

På baksidan sitter det fyra nyckelhålsfästen så att du enkelt kan sätta upp högtalren på väggen. Utöver detta finns det även hål för VESA-fäste om du vill kunna ha högtalren mot väggen men även kunna vrida och vinkla högtalaren till lyssningposition. 

 

Ambient-serien

I Ambient-serien från tyska Heco hittar du platta, vägghängda högtalare i tre storlekar för hemmets alla rum och platser, eller för ett komplett, klangmatchat hembiosystem som inte tar så mycket plats. Det finns givetvis en matchande, slimmad subwoofer i serien som även den går att hänga på väggen eller gömma under soffan. 
Man har specialutvecklat högtalarelement och delningsfilter med ambitionen om att skapa en stor och fin ljudbild, något som Heco lyckats väldigt bra med, trots det kompakta formatet. 

Högtalarna finns i mattsvart och mattvit finish och levereras med tre olika tygfronter som sitter med magneter integrerade magneter. Alla högtalare går att montera vertikalt eller horisontellt. 

Mer information

Typ 2-vägs basreflex
Baselement 5"
Diskant 1" Fluktus dome-diskant
Frekvensomfång 50 - 42500 Hz
Impedans 4-8 ohm
Känslighet 88dB
Effekttålighet -
Delningsfrekvens -
Mått BxHxD: 225 x 455 x 85 mm, med tygfront och fäste: 225 x 455 x 102 mm
Vikt 4.3 kg

Relaterade produkter