Thorens TD 102 A

7 990,00 SEK

* Obligatoriska fält

7 990,00 SEK
10807
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Helautomatiskt nyhet från Thorens! 

Gillar du vinyl men tycker att allt pill är lite småjobbigt? Då är det en helautomatisk spelare du är ute efter, exempelvis det nya tillskottet från Thorens! 

TD 102 A är en vidareutveckling av 80-talets helautomatiska konstruktioner, nu med bättre mekanik som "stör" mindre. 

Spelaren är väldigt enkelt att använda. Du väljer hastighet (33.3 rpm eller 45 rpm) samt storlek på skivan (7" eller 12") och trycker sedan på Start. Tonarmen lyfts och lägger sig i startspåret automatiskt och börjar spela. När tonarmen har kommit till slutet av skivan återgår den automatiskt tillbaka. Väldigt smidigt om man råkar somna i lyssningsfåtöljen. 

TD 102 A har ett inbyggt RIAA-steg för att kunna kopplas direkt in på högtalare eller förstärkare som saknar Phono-ingång. Detta RIAA-steg går även att förbikopplas om man har ett annat som man gärna vill använda. På baksidan sitter switchen för att koppla förbi RIAAt, tillsammans med guldpläterade RCA-kontakter för kabel. 

Tonarmen, TP72, är gjord av kolfiber och har avtagbard headshell. Förmoterad sitter den älskade pickupen AT-VM95E från Audio-Technica. I denna serie pickuper finns olika nålslipningar passande samma pickuphus, så du kan enkelt uppgradera pickupen genom att köpa en bättre nål. 

TD 102 A finns i två, pianolackade kulörer: svart och valnöt! 

Mer information

Typ Helautomatisk, remdriven
Hastighet 33 / 45 rpm
Pickup Audio-Technica AT-VM95E
Tonarm TP72, kolfiber
Inbyggt RIAA Ja (MM), går att förbikopplas
Mått BxHxD: 420 x 141 x 355 mm
Vikt 6 kg

Glöm inte

Relaterade produkter