Cambridge Audio EVO 150

29 990,00 SEK
41000
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Kompakt allt-i-ett-stärkare i en egen klass!

Länge har vi väntat på en maskin som löser det mesta inom musikuppspelning, som låter bra och är enkel att använda för alla - oavsett om du är inbitien hifi-fantast eller en glad musikälskare utan större intresse för "prylar". Cambridge Audio EVO 150 täcker allt!

EVO 150 är superenkel att installera och du kommer igång på nolltid! Inbyggt i denna kompakta förstärkare hittar du det mesta man kan tänka sig vilja ha funktionellt i en modern förstärkare. Streaming, däribland Spotify Connect och Tidal Connect, AirPlay 2, Chromecast, Roon m.fl. Givetvis finnsmöjlighet att spela upp lagrad musik från exempelvis en liten NAS. Du styr och ställer in favoritfunktioner via deras välutvecklade StreamMagic-app och givetvis med den medföljande fjärrkontrollen. 

Det följer med två olika sidopaneler i trä som du enkelt kan byta själv. Dessa sitter fast via ordentliga magneter. 

Anslutningsmöjligheter

Trots det kompakta formatet finns massvis med möjligheter när det kommer till anslutningar. Man hittar två analoga ingångar, varav den ena är en balanserad XLR och den andra är vanlig RCA. Det sitter även ett inbyggt RIAA-steg för skivspelare (MM-pickup), utgång för subwoofer och pre-out . 

På den digitala sidan hittar vi två optiska ingångar, en koaxial och USB för kabelanslutning av dator. Något som vi tycker är väldigt trevligt är också HDMI-porten för att smidigt kunna integrera TVn till ditt system och låta EVO 150 sköta ljudet. 

Bluetooth

I denna maskin sitter det givetvis en Bluetooth-mottagare med aptX. Ibland kan nätverket ligga nere och det ska inte behöva hindra dig från att lyssna på musik. Just då är det väldigt bekvämt med bluetooth. En trevlig möjlighet med denna stärkare är också att den har inbyggt Bluetooth-sändare. Detta betyder att du kan koppla exempelvis ett par trådlösa bluetooth-hörlurar till förstärkaren och njuta av välljud när andra ligger och sover, eller när du helt enkelt vill ha ljudet nära och intimt. 

Hypex NCore Klass-D

Innanför chassiet har Cambridge valt att peta in Klass-D-steg från Hypex som idag har blivit superpopulära bland hifi-tillverkare och DIY-folk för dess höga prestanda och ljudkvalitet. 

Mer information

Effekt 2 x 150W (8ohm) Class-D Hypex Ncore®
Analoga Ingångar 1 x RCA, 1 x balanserad XLR, 1 x Phono MM
Digitala Ingångar 2 x TOSLINK optical, 1 x S/PDIF coaxial, 1 x TV ARC, USB
Utgångar Sub Out, Pre Out, Hörlur
Högtalarutgångar A+B
Tonkontroll -
Bluetooth Ja, både sändare och mottagare (4.2 A2DP/AVRCP supporting up to aptX HD (24bit 48kHz) )
Streaming Spotify Connect, Tidal Connect, AirPlay 2, MQA, Qobuz, Roon
D/A-omvandlare ESS Sabre ES9018K2M (TOSLINK optical: 16/24bit 32-96kHz PCM only S/PDIF coaxial: 16/24bit 32-192kHz PCM only USB Audio Class 1: Up to 24-bit 96kHz (asynchronous) USB Audio Class 2: Up to 32-bit 384kHz (asynchronous) and up to DSD 256)
Mått BxHxD: 317 x 89 x 352 mm
Vikt 5.3 kg

Glöm inte

Relaterade produkter