Supra XL Annorum Standard CombiCon 2-2

Produktnamn Pris / par Antal
XL Annorum Standard CombiCon 2-2 (2 m)
3 460,00 SEK
XL Annorum Standard CombiCon 2-2 (3 m)
4 325,00 SEK
XL Annorum Standard CombiCon 2-2 (4 m)
5 190,00 SEK
5980
  • Produktbeskrivning

Detaljer

Supra XL Annorum är en helt ny kabel framtagen för att fira supras 40-årsjubileum. Namnet är en en lek med latinska namn och siffror och kan översättas till Supra 40 År. Kabeln är konstruerad i samarbete med QLN konstriktröen Mats Andersen. Starten på samarbetet var att utveckla interna kablaget mellan högtalarnas element och delningsfilter. Under utvecklingsarbetet, stod ledarnas kvalitet så klart att de beslöt att också utveckla en högtalarkabel av dem.

Uppbyggnaden är 4 x 1.6 mm² spunna ledare förlagda i en fyrkant i förhållande till varandra. Varje ledare består av 12 blankdragna 5N syrefria kopparledare, spunna runt en plastkärna med kort stigning. Detta ger goda induktansvärden samt sänker strömförträngningen (s.k. skin-effect) effektivt. Ytterligare konstruktionsfördelar är isolator av PP-plast vilken är mycket tät och kemiskt stabil, vilket hjälper till att minimera den för ljudet så ödesdigra korrosionen av ledarematerialet. XL Annorum blir därmed en trogen partner många år framåt, såsom kan förväntas av en jubileumskabel från Supra.

XL Annorum Standard CombiCon, 2 st kontakter till 2 st kontakter.

Specifikationen och prestanda placerar den som ett naturligt steg mellan deras toppkabel Sword och förra nykomlingen Quadrax. Den kan som vanligt även tillverkas enligt kundspecifikation via separat lödorder.