Q Acoustics 3020i

3 990,00 SEK
/ par

* Obligatoriska fält

3 990,00 SEK
10946
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Prisbelönt högtalare har fått en uppdatering!

Q Acoustics prisbelönta och mycket uppskattade 3000-serie har nu blivit uppgraderad på alla dess håll och kanter och heter 3000i. Ljudet ur 3020i är minst sagt imponerande och passar både för stereolyssning och hembio. Bra närvaro i röster som omfamnas av en fast bas och naturligt klingande diskant!

Man har tagit vara på det som var bra med den gamla 3000 serien och förbättrat det som gått att förbättra. Högtalarna är framförallt bestyckade med nya förbättrade högtalarelement och ihop med det nya filtret har man skapat en högtalare med bättre ljud och detalj.

 

Kabinett och design

Q Acoustics har också jobbat på att bättre staga upp högtalarkabinetten, något som många tillverkare slarvar med för att få ner produktionskostnaden. Här har man faktiskt använt en teknik som tidigare bara funnits i Q Acoustics dyrare Concept-serie. Den nya stagningen gör kabinetten otroligt stabil med mindre resonanser vilket resulterar i en mer fokuserad, detaljerad stereobild och bättre ljudåtergivning.

Även designen har fått sig en finslipning. Högtalaren känns modernare och lyxigare än tidigare och passar in i den skandinaviska hemmiljön som många har. Högtalaren finns i fyra unika utföranden; Arctic White, Carbon Black, Graphite Grey och English Walnut. Alla varianter kommer med kromad detalj som accentuerar elementen och designen. Frontskydden fästes smidigt med magnet vilket gör den lika snygg med eller utan frontskydd och det är trevligt att äntligen ha ett ljust frontskydd till den vita finishen.

Mer information

Typ 2-vägs basreflex
Baselement 125 mm
Diskant 22 mm
Frekvensomfång 64 - 30000 Hz
Impedans 6 Ohm
Känslighet 88 dB
Effekttålighet Rek. 25 - 75 W
Delningsfrekvens 2.4 kHz
Mått 282 x 170 x 278 (HxBxD)
Vikt 5.5 Kg / st

Glöm inte

Relaterade produkter