Q Acoustics 3010i

2 990,00 SEK
/ par

* Obligatoriska fält

2 990,00 SEK
10945
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Prisbelönt högtalare har fått en uppdatering!

Q Acoustics prisbelönta och mycket uppskattade 3000-serie har nu blivit uppgraderad på alla dess håll och kanter och heter 3000i. Man har alltså lyckats göra en väldigt kompakt högtalare ännu lite mer välljudande. 3010i fungerar fantastisk i både hifi-system och hembio. Finns givetvis en klangmatchad centerkanal i samma serie för hembio.

Man har tagit vara på det som var bra med den gamla 3000 serien och förbättrat det som gått att förbättra. Högtalarna är framförallt bestyckade med nya förbättrade högtalarelement och ihop med det nya filtret har man skapat en högtalare med bättre ljud och detalj.


Kabinett och design

Q Acoustics har också jobbat på att bättre staga upp högtalarkabinetten, något som många tillverkare slarvar med för att få ner produktionskostnaden. Här har man faktiskt  använt en teknik som tidigare bara funnits i Q Acoustics dyrare Concept-serie. Den nya stagningen gör kabinetten otroligt stabil med mindre resonanser vilket resulterar i en mer fokuserad, detaljerad stereobild och bättre ljudåtergivning.

Även designen har fått sig en finslipning. Högtalaren känns modernare och lyxigare än tidigare och passar in i den skandinaviska hemmiljön som många har. Högtalaren finns i fyra unika utföranden; Arctic White, Carbon Black, Graphite Grey och English Walnut. Alla varianter kommer med kromad detalj som accentuerar elementen och designen. Frontskydden fästes smidigt med magnet vilket gör den lika snygg med eller utan frontskydd och det är trevligt att äntligen ha ett ljust frontskydd till den vita finishen.

Mer information

Typ 2-vägs basreflex
Baselement 100 mm
Diskant 22 mm
Frekvensomfång 68 - 30000 Hz
Impedans 6 Ohm
Känslighet 86 dB
Effekttålighet Rek. 15 - 75 w
Delningsfrekvens 2.6 kHz
Mått 253 x 150 x 252 (HxBxD)
Vikt 4.1 Kg / st

Glöm inte

Relaterade produkter