Q Acoustics 3050i

9 990,00 SEK
/ par

* Obligatoriska fält

9 990,00 SEK
10947
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Q Acoustics prisbelönta och mycket uppskattade 3000-serie har nu blivit uppgraderad på alla dess håll och kanter och heter 3000i. Flaggskeppet i serien är givetvis en ordentlig golvhögtalare; 3050i. Ljudet är, i sin prisklass, fenomenalt med förbättrade baselement med membran av aramidväv/papper och den nya domediskanten som ger ett klart och lent ljud i det övre registret. Passar utmärkt för större rum som ska fyllas med musik eller i ett hembiosystem.

Man har tagit vara på det som var bra med den gamla 3000 serien och förbättrat det som gått att förbättra. Högtalarna är framförallt bestyckade med nya förbättrade högtalarelement och ihop med det nya filtret har man skapat en högtalare med bättre ljud och detalj.

Q Acoustics har också jobbat på att bättre staga upp högtalarkabinetten, något som många tillverkare slarvar med för att få ner produktionskostnaden. Här har man faktiskt använt en teknik som tidigare bara funnits i Q Acoustics dyrare Concept-serie. Den nya stagningen gör kabinetten otroligt stabil med mindre resonanser vilket resulterar i en mer fokuserad, detaljerad stereobild och bättre ljudåtergivning.

Även designen har fått sig en finslipning. Högtalaren känns modernare och lyxigare än tidigare och passar in i den skandinaviska hemmiljön som många har. Högtalaren finns i fyra unika utföranden; Arctic White, Carbon Black, Graphite Grey och English Walnut. Alla varianter kommer med kromad detalj som accentuerar elementen och designen. Frontskydden fästes smidigt med magnet vilket gör den lika snygg med eller utan frontskydd och det är trevligt att äntligen ha ett ljust frontskydd till den vita finishen.

Mer information

Typ 2-vägs basreflex
Baselement 2 x 165 mm
Diskant 22 mm
Frekvensomfång 44 - 30000 Hz
Impedans 6 Ohm
Känslighet 91 dB
Effekttålighet Rek. 25 - 180 W
Delningsfrekvens 2.5 kHz
Mått 1020 x 310 x 310 mm (HxBxD)
Vikt 17.8 Kg / st