Hypex Nilai500DIY Mono Kit

11 490,00 SEK
/ st
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Hypex Nilai500DIY– strömsnål high-end-prestanda till överkomligt pris!

Hypex Nilai500DIY levererar ljud i referensklass i nätt format och till ett bra pris. Den är utrustad med den nya generationen Hypex Ncore-tekniken och levererar linjär frekvensrespons, hög effekt med låg distorsion. Klass D-revolutionen är här och Hypex går med Nilai i bräschen för framtidens förstärkarteknik.

Med upp till 500 watts utgångseffekt och 93% effektivitet, ger Nilai 500 en kraftfull och dynamisk ljudupplevelse. Den är också utformad med en högpresterande strömförsörjning och kraftiga utgångsfilter, vilket minskar brus och distortion och ger en enastående ren ljudbild. Den mäter snörrätt över hela det hörbara frekvensområdet.

Detta gör den till en klockren förstärkare för alla högpresterande ljudsystem oavsett det handlar om stereo, hemmabio, studio eller liveljud.

Läs recension och mätningar från Audio Science Review här!


Detta kit innehåller:

Allt du behöver för att montera förstärkaren – ingen lödning krävs!

Komplett DIYclassD Nilai500DIY–apparatlåda i mattsvart

Komplett uppsättning internkablage

PS500DIY strömförsörjning

Nilai500DIY förstärkarmodul

Monteringsanvisning

1,5 mm insexnyckel

2,5 mm insexnyckel

TX-10 torxnyckel

TX-20 torxnyckel

Monteringsinstruktioner

Steg-för-steg instruktioner för monering här!

Varför klass D?

Under de senaste åren har klass D-förstärkare genomgått betydande utvecklingar för att förbättra ljudkvaliteten och prestandan. Några av de viktigaste utvecklingarna inkluderar:

Förbättrade effektivitet: Klass D-förstärkare har alltid varit kända för sin höga effektivitet, men moderna teknologier har ytterligare förbättrat denna egenskap. Nya förstärkarchip med högre effektivitet och mer avancerade strömförsörjningar har gjort det möjligt för klass D-förstärkare att leverera högre effekt vid lägre energiförbrukning.

Bättre ljudkvalitet: En av de största utmaningarna för klass D-förstärkare har varit att uppnå hög ljudkvalitet, särskilt i högre frekvensområden. Men med nya teknologier som inkluderar avancerade filter, högre samplingshastigheter och mer sofistikerade övertonskompensationsalgoritmer, har moderna klass D-förstärkare blivit kapabla att leverera högkvalitativt ljud i referensklass.

Integrerade lösningar: Ett annat viktigt utvecklingsområde för klass D-förstärkare är integrerade lösningar som inkluderar både förstärkarchip och strömförsörjning på ett chip. Dessa lösningar gör det möjligt för tillverkare att utveckla mindre och mer kompakta förstärkare med hög prestanda och ljudkvalitet.

Ökat antal användningsområden: Tidigare var klass D-förstärkare främst använda för subwoofers eller andra applikationer där hög effekt var viktigare än ljudkvalitet. Men med förbättringarna i ljudkvalitet har klass D-förstärkare blivit ett allt vanligare inslag i top of the line-produkter.

Mer information

Effekt 525W @ 4Ω, 1 kHz, THD < 1%, 260W @ 8Ω, 1 kHz, THD < 1%
Analoga Ingångar 1
Digitala Ingångar -
Utgångar -
Högtalarutgångar 1
Tonkontroll -
Bluetooth -
Streaming -
D/A-omvandlare -
Mått 205*300*80 mm
Vikt 3,45 kg

Relaterade produkter