Music Hall mmf-5.3

10 995,00 SEK

* Obligatoriska fält

10 995,00 SEK
21008
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Som storebror till den trevliga mmf-2.3 har vi music halls mmf-5.3. Denna skivspelare har en unik dubbelplint som förutom att se snygg ut även har andra funktion. Motorn är monterad på bottenplinten medan tallriken och tonarmen är monterad på topplinten som i sin tur är isolerad från bottenplinten. Med hjälp av sex stycken gummifjädrar isolerar dubbelplintskonstruktionen skivspelarens olika delar från varandra och skapar en otroligt tystgående skivspelare.

Till denna skivspelare har music hall satsat på en mycket fin 9” kolfibertonarm. Motviktens tyngdpunkt är jämn med nålen och är frikopplad från tonarmen, den agerar även som resonansdämpare. Mmf-5.3 kommer fabriksmonterad den kritikerrosade Ortofon 2M Blue som är en favorit bland många audiofiler. 2M Blue är en MM pickup med ett marknadsvärde på ca 2100 sek.

Music hall har tänkt igenom allt på denna skivspelare. Man har till och med integrerat det så kallade Spirit level som är ett vattenpass för att se till att skivspelaren ligger plant. Man ställer in nivån med hjälp utav dem vibrationsdämpande fötterna.

RCA kontakterna på mmf-5.3 är av kvalitativ guldpläterad typ. Man får därför ut så mycket som möjligt av ett par påkostade signalkablar. Tillexempel Supra phono.

Mer information

Typ Manuell, remdriven
Hastighet 33, 45 rpm
Pickup Ortofon 2M Blue
Tonarm 9” Kolfiber
Inbyggt RIAA Nej
Mått 464 x 140 x 336 mm
Vikt 9 Kg

Glöm inte

Relaterade produkter