Primare I15

15 495,00 SEK

* Obligatoriska fält

15 495,00 SEK
36000
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

3/4-size-förstärkare - välljud i alla vrår!

Primare I15 är en förstärkare i aningen mindre format än det traditionella, med kraftfulla 60W och ett ljud som förvånar från denna lilla maskin.

Här har man utnyttjat klass D-förstärkare från välrenommerade Hypex som man kör fullt analogt. Samma förstärkare sitter i prisbelönda I15 Prisma, men då man slipper strömförsörja de digitala delarna (DAC, streamer) har man konfigurerat strömdelen så att I15 kan leverera ytterligare detaljrikedom och driv. 

Modulär design
Tack vare Primares modulära tänk går det alltid att komplettera I15 med RIAA-steg.
Den modulära designen har man försökt tillämpa på så många produkter i sortimentet så att kunden själv ska känna frihet att välja funktioner som denne vill ha i sitt system. Man kanske vill ha en helt analog förstärkare utan digital/analog omvandlare och streaming, men kan tänka sig ha dessa funktioner i CD-spelaren. Ja, du väljer helt själv hur du vill bygga ditt system och skulle du ångra dig i framtiden går det alltså att komplettera med separata moduler som enkelt byggs in i maskinen. 

Skandinavisk design
Primares produkter andas skandinavisk design - diskret och minimalistisk men som ändå drar till sig blickar. Den enkla layouten är enkel att förstå sig på och kan användas av alla. 

Mer information

Effekt 2 x 60W (8 ohm), 2 x 100W (4 ohm)
Analoga Ingångar 5 x stereo RCA, IR in
Digitala Ingångar -
Utgångar 1 x stereo RCA Pre Out, 1 x stereo RCA Line Out, 12v Trigger, IR out
Högtalarutgångar 1 par
Tonkontroll Nej
Bluetooth -
Streaming -
D/A-omvandlare -
Mått BxHxD: 350 x 73 x 339 mm
Vikt 6.5 kg

Glöm inte

Relaterade produkter