Primare I15 MM

18 495,00 SEK

* Obligatoriska fält

18 495,00 SEK
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

3/4-size-förstärkare - välljud i alla vrår, med inbyggt RIAA för skivspelare!

Primare I15 MM är en förstärkare i aningen mindre format än det traditionella, med kraftfulla 60W och ett ljud som förvånar från denna lilla maskin. I15 MM har även inbyggt RIAA-steg för MM-pickuper. Tack vare storleken går denna förstärkare att ställa nästan var som helst! 

Här har man utnyttjat klass D-förstärkare från välrenommerade Hypex som man kör fullt analogt. Samma förstärkare sitter i prisbelönda I15 Prisma, men då man slipper strömförsörja de digitala delarna (DAC, streamer) har man konfigurerat strömdelen så att I15 kan leverera ytterligare detaljrikedom och driv. 

Modulär design
Den modulära designen har man försökt tillämpa på så många produkter i sortimentet så att kunden själv ska känna frihet att välja funktioner som denne vill ha i sitt system. Man kanske vill ha en helt analog förstärkare utan digital/analog omvandlare och streaming, men kan tänka sig ha dessa funktioner i CD-spelaren. Ja, du väljer helt själv hur du vill bygga ditt system och skulle du ångra dig i framtiden går det alltså att komplettera med separata moduler som enkelt byggs in i maskinen. 

Skandinavisk design
Primares produkter andas skandinavisk design - diskret och minimalistisk men som ändå drar till sig blickar. Den enkla layouten är enkel att förstå sig på och kan användas av alla. 

Mer information

Effekt 2 x 60W (8 ohm), 2 x 100W (4 ohm)
Analoga Ingångar 1 x Phono MM, 4 x stereo RCA, IR in
Digitala Ingångar -
Utgångar 1 x stereo RCA Pre Out, 1 x stereo RCA Line Out, 12v Trigger, IR out
Högtalarutgångar 1 par
Tonkontroll -
Bluetooth -
Streaming -
D/A-omvandlare -
Mått BxHxD: 350 x 73 x 339 mm
Vikt 6.5 kg

Relaterade produkter