Sonic Design Standard Apparat

Produktnamn Pris / pkt Antal
Standard Apparat (2 - 5 Kg)
148,00 SEK
Standard Apparat (5 - 10 Kg)
148,00 SEK
Standard Apparat (10 - 25 Kg)
148,00 SEK
7071-G
  • Produktbeskrivning

Detaljer

Sonic Designfotens uppgifter är att få högtalaren att stå så still som möjligt samt att överföra så lite vibrationer som möjligt till golvet och övriga föremål i rummet. Detta är svårt att uppnå och här har funnits stora förbättringar att hämta jämfört med dagens standardlösningar.

Med Sonic Design dämpfötter uppnås en kraftig minskning av lådans rörelser. Det märks tydligt om du håller ett finger löst mot överdelen av en högtalarlådans framsida, att den vibrerar mycket mindre när man spelar musik. Resultatet blir att ljudet frigör sig bättre från högtalarna, det blir en större ljudbild, och anläggningen får en renare klang med hörbart lägre distorsion. En annan effekt är att de minskade vibrationerna i golvet även minskar störningar till dina grannar i huset.

Fötterna finns i tre olika viktklasser:
2 - 5 kg
5 - 10 kg
10 - 25 kg

Ligger du på gränsen mellan två vikter är det bäst att välja den där du ligger på övre gränsen. Om du har en förstärkare som väger 10 kg, så blir det bäst resultat med fötter för 5 - 10 kg, istället för 10 - 25 kg.

1 paket innehåller 5 st fötter, det vill säga för 1 apparat. Den större foten lägger du under den del på apparaten som väger mest, exempelvis under trafon.