Teenage Engineering OD-11 Cloud Speaker

9 990,00 SEK
/ st

* Obligatoriska fält

9 990,00 SEK
10000
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Nu även med AirPlay 2!

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera denna smått enastående högtalare, som för arvet från Stig Carlsson vidare in i våra moderna hem. Högtalaren är skapad av Teenage Engineering och är en aktiv sådan med inbyggd dator, 100W förstärkare och trådlös ljudöverföring – bland annat med Spotify Connect och Apple AirPlay 2 som möjliggör komplett integration med alla dina ljud- och bildlösningar.

Högtalaren kan användas som singel stereo eller med två stycken i ett vanligt stereosystem.

Förutom det som sitter i lådan, har T E utvecklat Orthoplay vilket är ett gränssnitt som gör din iPhone eller iPad till en fjärrkontroll med styrning av den inbyggda cloudfunktionen. Denna gör att all den musik du spelat upp lagras i högtalaren och alltså kan spelas efter det att du stängt av dina andra enheter. 

Detta är det moderna hemmets dröm: snygg, enkel, lätt att använda och med ett fantastiskt ljud.

Kom in till oss på S:t Eriksgatan 124 i Stockholm och provlyssna!

Trådlöst för alla
Mer trådlöst än denna högtalare blir det nog inte. Inbyggt finns fler än bara ett sätt att spela upp musiken. De vanliga, Bluetooth och AirPlay men även nya Spotify Connect som låter dig sätta igång musiken från din dator eller smartphone. Skillnaden här är att du endast använder den som en fjärrkontroll, vilket betyder att du kan sätta igång musiken och använda telefonen som vanligt igen. Eller stänga av den, om du vill hålla dig mobilfri i hemmet. OD-11 kommer fortsätta spela upp dina Spotify-listor.

Stereo eller singel-stereo
Eftersom varje enhet har en egen förstärkare går det att välja hur många OD-11 du vill ha. Det går galant att spela med bara en, så kallat singel-stereo men du kan givetvis gruppera flera OD-11 och få samma musik ur flera enheter. Du väljer helt fritt.

Orthoplay
Orthoplay är gränssnittet som styr OD-11 och finns i form utav app för alla iOS-enheter och även via web från valfri dator. Där kan du även bestämma grupper, namn och nätverk etc.

Teknologi
Datorn som kallas Ortho Enginge är helt egenutvecklad av Teenage Engineering och sköter all delning och trådlös kommunikation. Den analoga Class-D-förstärkaren levererar 100W.

od-11 test

Mer information

Typ Aktiv streaming-högtalare
Effekt 100W
Baselement 6.5"
Diskant 2"
Frekvensomfång 28 - 28000 Hz
Analoga Ingångar 3.5mm line in
Digitala Ingångar Optisk
Utgångar -
Bluetooth Ja
Streaming Spotify Connect, AirPlay 2
Mått BxHxD: 262 x 272 x 262 mm
Vikt 7.5 Kg

Glöm inte