KEF LSX II

16 990,00 SEK
/ par

* Obligatoriska fält

16 990,00 SEK
3211
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Komplett anläggning som möter dagens moderniteter!


2018 lanserades KEF LSX, ett mindre alternativ till LS50 Wireless, där båda snabbt blev favoriter bland allt-i-ett-högtalare med hifi-kvalitéer. Nu när LS50 Wireless har blivit uppdaterad till LS50 Wireless II är det dags för det mindre syskonet att få ett lyft - KEF LSX II!

Koppla allt

LSX II har utrustats med flera digitala ingångar, såsom toslink, USB-C och HDMI eARC så att du enklet kopplar dem till din TV/dator. Man har även uppdaterat den trådlösa plattformen till W2 som möjliggör flera streaming-tjänster, såsom AirPlay 2, Chromecast, Roon. 

Du finner även en analog ingång där du exempelvis kan koppla in vinylspelare, CD-spelare, kassettdäck eller annan analog utrustning. LSX II har även en utgång för subwoofer för dig som vill ha lite extra stöd i botten. 

Från de större syskonen, LS50 Wireless II och nyheten LS60, har man lånat den nya DSP-tekniken och stoppat in i LSX II vilket har bidragit till ett stort lyft ljudmässigt. 

Multiroom

Kombinera LSX II med andra AirPlay 2- eller Chromecast-produkter för att spela musik i hela hemmet. Den hela aktuella LS-serien från KEF har samma trådlösa plattform och kan spelas tillsammans. 

Placera överallt

Tack vare den kompakta storleken passar LSX II nästan överallt! Det finns dedikerade golvstativ, väggfästen och bordsstativ (säljes separat), men går även att ställa direkt på en hylla, TV-bänk, arbetsbordet etc. Med hjälp av en dedikerad app kan du justera EQ, placering osv för att anpassa högtalaren till ditt rum och placering. 

 


Mer information

Typ Aktiv streaming-högtalare
Effekt 2x30W HF, 2x70W LF
Baselement 11:e gen 115 mm (4.5") Uni-Q
Diskant 19mm Aluminium dome
Frekvensomfång -
Analoga Ingångar 1 x stereo
Digitala Ingångar USB-C, HDMI eARC, Optisk toslink
Utgångar Sub Out
Bluetooth Ja
Streaming Spotify Connect, AirPlay 2, Chromecast, Roon
Mått HxBxD: 240 x 155 x 180 mm
Vikt 3.6 kg (master), 3.5 kg (slave)

Glöm inte

Relaterade produkter