KEF LS60 Wireless

59 990,00 SEK
/ par

* Obligatoriska fält

59 990,00 SEK
3210
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Ett större syskon i KEFs succéserie - allt du behöver i en modern högtalare!

KEFs trådlösa högtalare LS50 Wireless, samt efterföljaren LS50 Wireless II, har på kort tid gjort sig till en given favorit bland bekväma välljudsmänniskor. Med inbyggd förstärkare, flertalet streamingmöjligheter och inte minst en slående ljudupplevelse är de trådlösa högtalarna ur LS-serien en given kandidat för att ljuda hemmet. 

Nu har man tillökat serien med en golvstående högtalare som har döpts till LS60 Wireless. 

LS60 Wireless är ett helt komplett ljudsystem för hemmet - inbyggd förstärkare som levererar hela 1400W, möjlighet till streaming av de flesta tjänster som finns tillgängligt, såsom Spotify, Tidal, Qobuz mfl. samt AirPlay 2 och Bluetooth. Högtalarna kan kommunicera med varandra trådlös (24bit/96kHz) eller via kabel om man vill uppnå maximal ljudkvalité (24bit/192kHz)

Det sitter även en HDMI eARC för att enkelt kunna ansluta din TV och kunna njuta av bra ljud även när du kollar på film eller TV-serier. Det finns en sub-utgång på vardera högtalare så att du kan kopplettera med en eller två subwoofers. 

Förstärkaren som sitter i LS60 Wireless är en kombination av Klass A/B- och Klass D-teknik på totalt 1400W, med separata förstärkare till vardera element. Baselementen är byggda som i subwoofern KC62, med en så kallad uni-core-konstruktion, där ett magnetsystem driver två basar. På så sätt kan man få ut grymt mycket i det nedre registret samt hålla nere lådvolymen. 

Högtalaren är väldigt slimmad, bara 13 cm bred. Den tunga foten som ger högtalaren en stabil bas är 20 cm. Foten är förmonterad och du väljer själv om du vill montera på spikes som följer med. Det följer även med en fjärrkontroll, strömkablar samt en länk-kabel. 


Mer information

Typ Aktiv golvhögtalare med streaming
Effekt 1400W/system
Baselement 4 x 5.25”Uni-Core Force Cancelling Driver Bas
Diskant 12th Gen 4” Uni-Q with MAT (Mellanregister+diskant)
Frekvensomfång 31 - 24000 Hz
Analoga Ingångar Analog RCA
Digitala Ingångar Optisk, Coaxial, HDMI eARC,
Utgångar RCA sub out
Bluetooth Ja, 4.2
Streaming Ja, Spotify, Tidal, Amazon Music, Qobuz, Deezer, QQ Music, Internet Radio, Podcast, AirPlay 2, Google Chromecast, Roon Ready*, UPnP Compatible
Mått HxBxD: 1090 x 212 x 394 mm (med bottenplatta), 1042 x 130 x 321 mm (utan bottenplatta)
Vikt 62.4 kg/par

Glöm inte

Relaterade produkter