KEF LSX II LT

11 990,00 SEK
/ par

* Obligatoriska fält

11 990,00 SEK
3112
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Allt-i-ett-anläggning med toppljud och streaming

LSX II LT har samma fantastiska ljud och mycket av tekniken som i LSX II – men till ett lägre pris. Med KEF:s Music Integrity Engine och Uni-Q-element, levererar detta kompakta trådlösa och aktiva hifi-system ett makalöst bra ljud.

Koppla allt

LSX II LT har utrustats med flera digitala ingångar, såsom toslink, USB-C och HDMI eARC så att du enklet kopplar dem till din TV/dator. Man har även uppdaterat den trådlösa plattformen till W2 som möjliggör flera streaming-tjänster, såsom AirPlay 2, Chromecast, Roon. 

LSX II LT har även en utgång för subwoofer för dig som vill ha lite extra stöd i botten. 

Från de större syskonen, LSX II, LS50 Wireless II och LS60, har KEF lånat den nya DSP-tekniken och stoppat in i LSX II LT vilket har bidragit till ett stort lyft ljudmässigt. 

Multiroom

Fullt stöd för AirPlay 2- eller Chromecast och för att spela musik i hela hemmet. Den hela aktuella LS-serien från KEF har samma trådlösa plattform och kan spelas tillsammans. 

Placera överallt

Tack vare den kompakta storleken passar LSX II nästan överallt! Det finns dedikerade golvstativ, väggfästen och bordsstativ (säljes separat), men går även att ställa direkt på en hylla, TV-bänk, arbetsbordet etc. Med hjälp av en dedikerad app kan du justera EQ, placering osv för att anpassa högtalaren till ditt rum och placering. 

Mer information

Typ Aktiv streaming-högtalare
Effekt 2x30W HF, 2x70W LF
Baselement 11:e gen 115 mm (4.5") Uni-Q
Diskant 19mm Aluminium dome
Frekvensomfång -
Analoga Ingångar -
Digitala Ingångar USB-C, HDMI eARC, Optisk toslink
Utgångar Sub Out
Bluetooth Ja
Streaming Spotify Connect, AirPlay 2, Chromecast, Roon
Mått HxBxD: 240 x 155 x 180 mm
Vikt 3.6 kg (master), 3.5 kg (slave)

Glöm inte

Relaterade produkter