Lilla Vinylpaketet: Pro-Ject E1 + Elac Debut ConneX

Ordinarie pris 9 480,00 SEK

8 495,00 SEK

/ pkt

* Obligatoriska fält

Ordinarie pris 9 480,00 SEK

8 495,00 SEK

23230
  • Produktbeskrivning

Detaljer

Sätt igång med vinyl - Snabbt och enkelt!

För att du snabbt och enkelt ska kunna komma igång med vinylspelandet har vi paketerat ihop ett fint, litet paket med ett par aktiva högtalare från tyska Elac och en fin, avskalad skivspelare från skivspelargiganterna Pro-Ject!

E1 från Pro-Ject leverererar en fantastisk analog ljudupplevelse och är handtillverkad i Europa. Trots dessa kvaliteter har den ett riktigt bra pris. Spelaren är Plug & Play – allt är perfekt justerat, rätt vinkel, nåltryck och antiskating av Pro-Jects erfarna tekniker. Det är bara att koppla av och njuta av dina favoritskivor. 

Levereras med en Ortofon OM 5E Moving Magnet-pickup, med en diamantnål som har elliptisk slipning – riktigt fin kvaliet.

Debut Connex-högtalarna har två inbyggda klass D-förstärkare på 50watt som matchar elementen perfekt. Resultatet är enastående oavsett du lyssnar på musik, ser på film eller tv. 

What Hi-Fi ger Debut ConneX DCB41 fem stjärnor i betyg: ”Om du letar efter ett kompakt, välljudande och prisvärt hi-fi-system kan Elacs Debut ConneX DCB41 vara perfekt för dig.”

De många anslutningsmöjligheterna (HDMI ARC, analog/phono, optisk, USB och Bluetooth) och funktionerna gör att du kan skräddarsy systemet efter dina behov.

Läs fullständiga specifikationer om skivspelaren HÄR

Läs fullständiga specifikationer om högtalarna HÄR

OBS! Eftersom det är två olika tillverkare på högtalarna respektive skivspelaren skiljer det något i tonen på valnötsfärgen. Högtalarna har något mörkare och gråare ton medan skivspelaren är ljusare och varmare. På bilden visar vi skivspelaren i valnöt och högtalarna i orange. Välkommen in till butiken om du vill kika! 

Glöm inte