Pro-Ject Juke Box S2

9 490,00 SEK

* Obligatoriska fält

9 490,00 SEK
10724
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

(Mer eller mindre) komplett anläggning för vinyl, med inbyggd förstärkare med Bluetooth!

Juke Box S2 är en minimalistisk skivspelare från Pro-Ject med inbyggd förstärkare, utrustad med Bluetooth och analog ingång för övriga källor. Det enda du behöver komplettera denna allt-i-ett-skivspelare är ett par högtalare så har du en komplett anläggning för både vinyl, trådlös uppspelnig via Bluetooth och valfri analog källa. 

Med Juke Box S2 får du inte bara en smidig anläggning för vinyl och bluetooth-streaming. Skivspelaren i sig håller en hög kvalitet i såväl bygg som ljud. Pickupen tillverkas av Ortofon för Pro-Ject, där dom själva har anpassat den för att passa spelaren och tonarmen. Till skillnad mot den enklaare Juke Box E har denna spelare inte bara en bättre pickup, men även en mer påkostad skivtallrik av akryl som dämpar oönskade vibrationer som påverkar ljudet negativ. 

Med 2 x 50W kan förstärkaren driva en drös olika högtalare i olika storlekar. 

Juke Box S2 finns i två olika utföranden; valnöt och den lite mörkare eukalyptus. Spelaren levereras med ett dammlock i akryl som du kan välja om du vill ha på eller av. Locket sitter på gångjärn så du kan ha den i uppfällt läge när du spelar skivorna. 

- 2x50W (4ohm)
- 1 x Line in, Bluetooth
- 1 x Rec out
- Fjärrkontroll

 

eisa

Mer information

Typ Remdriven skivspelare med inbyggd förstärkare + BT
Hastighet 33, 45 rpm
Pickup Pro-Ject Pick-it 25A
Tonarm 8.6” aluminium
Inbyggt RIAA -
Mått BxHxD: 415 x 118 x 334 mm
Vikt 5 kg

Glöm inte

Relaterade produkter