Vincent SV-227MK

19 990 SEK

* Obligatoriska fält

19 990 SEK
8388
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

SV-227MK är den kraftfullaste integrerade förstärkaren i Vincents powerLine-serie. Baserad på sin väletablerade föregångare SV-227, men med ännu mer förfinade kretsar är det här en mycket seriös förstärkarkonstruktion som passar även trögdrivna högtalare.

Med en kombination av rör- och transistorteknik levererar SV-227MK ett musikaliskt och lättlyssnat ljud, med låg förvrängning och stort frekvens- och dynamikomfång. Du finner två stycken 12AX7 dubbeltriodrör i signalvägen, och ett tredje som sitter i hörlursförstärkaren. Du får med andra ord inte bara en kraftfull, välljudande förstärkare, utan även ett grymt hörlurssteg. 

Du kan ansluta två par högtalare om du vill ha ljud i mer än ett rum, och med hjälp av en väljare på förstärkarens front bestämma vilket eller vilka par som ska spela. I detta fall är det viktigt att impedansen på båda högtalarparen matchar tillverkarens rekommendationer av 8-16 Ohm (4-16 Ohm med ett par högtalare).

Man har från Vincents sida lyssnat på kundernas önskemål, och bytt ut föregångarens USB-ingång mot en optisk och en koaxial digitalingång för högre funktionalitet. Trots att den är befriad från överflödiga funktioner finns ändå det nödvändigaste som tonkontroller för bas och diskant (går att koppla förbi), loudness, hörlursutgång och givetvis fjärrkontroll.

Mer information

Effekt 2 x 100 W (8 Ohm), 2 x 196 W (4 Ohm)
Analoga Ingångar 4 x Stereo RCA
Digitala Ingångar 1 x optisk, 1 x koaxial
Utgångar 1 x pre out RCA (stereo), 1 x rec out RCA (stereo), 1 x hörlursutgång (6,3 mm)
Högtalarutgångar 4 x 2 högtalarterminaler (skruvanslutning/banankontakt)
Tonkontroll Ja (bas, diskant, loudness)
Bluetooth -
Streaming -
D/A-omvandlare 24 bit/192 kHz
Mått BxHxD 430x150x435 mm
Vikt 20 kg

Relaterade produkter