Acoustic Bifrost

14 250,00 SEK
/ par
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Bifrost är utrustad med element ur Seas Excel-serie och är en högtalare utvecklad för enastående välljud som kan mätas med färdiga högtalare i betydligt högre prisklasser.

Bas/mellanregistret består av en Seas W18NX001 med en Nextelbehandlad papperskon vilket gör membranet mycket styvt. Baksidan av konen är även den behandlad med en speciell coating för att ytterliggare reducera oönskade resonanser.

Diskanten består av Seas T29CF002 "Crescendo". Detta är en riktig "state-of-the-art"-diskant med egenskaper långt utöver det vanliga.

Magnetsystemet är uppbyggt kring samma patenterade principer som först användes i Seas Millenniumdiskant men är nu modifierat med kraftfullare neodymiummagneter vilket har resulterat i en diskant med mycket hög känslighet och låg distorsion.

Tillsammans med ett mycket noggrant uträknat delningsfilter och kabinett blir denna högtalare en mycket intressant kandidat för den som är ute efter ett välljud som kan mäta sig med högtalare i betydligt högre prisklasser.

Detta är en byggsats där du själv måste snickra ihop högtalarlådan. Filtret löder du själv ihop på kretskortet som följer med.

Byggstsen innehåller:
Element
Kondensatorer Jantzen Audio Cross Cap
Spolar från Jantzen Audio
Mox motstånd
Kretskort
Anslutningspanel ANP 1
Basreflexrör
Dämpmaterial
Svarta skruvar till element och ANP
Tätningslist
Supra Classic 1.6 & 2,5 för intern kablage

Klicka här för att läsa mer om Bifrost!

Mer information

Typ 2-vägs basreflex (18 Liter)
Baselement 1 st 6.5" Seas W18NX001
Diskant 1 st Seas T29CF002 "Crescendo"
Frekvensomfång 42 - 25000 Hz
Impedans 8 Ohm
Känslighet -
Effekttålighet -
Delningsfrekvens 2200 Hz
Mått 496 x 200 x 298
Vikt -