Grado Labs SR80x

1 695,00 SEK
4733
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Mest hörlur per krona! Ett måste för musikälskaren!

Den mest populära modellen i serien. Grado har tagit en av världens mest legendariska hörlurar och gjort det ännu bättre. SR80x bibehåller de goda egenskaperna från föregångaren SR80e, men med ännu mer raffinerad återgivning.
SR80x har helt nyutvecklade element och kåpor som totalt eliminerar distortion i de viktiga transienterna. Resultatet är förbättrad kontroll över hela frekvensregistret med en ytterligare finslipning av Grados berömda mellanregister.
Varför SR80 blivit en storsäljare förstår du så fort du sätter den på huvudet. Få hörlurar i denna prisklass erbjuder samma kombination av ljudkvalitet och komfort. Den låga vikten gör att luren kan bäras under långa perioder. De ingående elementen är matchade med en nogrannhet på 0,1dB, vilket är en förutsättning för en perfekt stereo-återgivning och tonal balans. 

SR80x är den senaste versionen, med 4e generationens element som ger aningen bättre ljudbild och detaljer men framförallt lägre distorsion och bildrar till en mer harmonisk musikupplevelse. Man har även uppdaterat kablaget till en 4-ledad koppar och numera med en flätad kabelstrumpa över hela kabeln för bättre hållbarhet. Man har även vadderat huvudbandet något för ännu bättre komfort! 


Ventilerade membran

Icke Resonant luftkammare

Typ / Princip: Dynamisk / Öppen

Mer information

Frekvensomfång 20 - 20000 Hz
Känslighet 99.8 dB SPL 1 mW
Impedans 32 Ohm
Bluetooth Nej
Brusreducering Nej
Mikrofon Nej
Inbyggt batteri Nej
Kontakt 3.5 mm
Kabel ca 1.75 m
Medföljande Tillbehör 6.35 mm adapter
Vikt ca 230 g

Glöm inte

Relaterade produkter