Pro-Ject Pre Box S2 Digital - Edition 23

5 390,00 SEK
/ st

* Obligatoriska fält

5 390,00 SEK
10717
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Ny och förbättrad version av modern klassiker

Pre Box S2 Pre Box S2 Digital – Edition 23 är en vidareutveckling av den rosade enheten från Pro-Ject – som hyllats av kritiker och inte minst musikälskare i hela världen. Nu ar den fått en intern make-over och förvandlat något riktigt bra till något ännu bättre!

Den har en helt en anpassad och egenutvecklad klockdesign och separat strömförsörjning till varje kanal och med dubbla DAC-chip från ESS. Dessutom har den ett nytt patentskyddat digitalt filter. 

 

Omdesignade ljudklockor

Pro-Ject har designat om och förbättrat de diskreta ljudmasterklockorna – detta sänker fasbruset och ytterligare förbättrar den redan banbrytande jitterprestandan.

 

Nytt slutsteg med högre klass-A-ström 

Det nya analoga utgångssteget, baserat på SABRE9603Q, har högre klass A-driftström, för förbättrad prestanda med hörlurar med låg impedans och långa kabeldragningar.

 

Ny hörlursförstärkare

Hela designen är nu mer energieffektiv – en 12 % minskning av PSU-strömmen, samtidigt som den erbjuder en högre klass A analog ström, vilket resulterar i lägre distorsion när de används med hörlurar med låg impedans. Lägre strömförsörjning är särskilt bra för dig som lyssnar portabelt – med mobila enheter och bärbara datorer. 

 

Handbyggd i Europa

Pre Box S2 Digital Edition 2023 är noggrant designad och handgjord i Europa. Vi siktar på att utveckla en tekniskt felfri enhet i ett hölje som bara är så stort som nödvändigt för att spara råvaror. 

Fjärrkontroll av aluminium säljs separat.
Med hjälp av denna styr du musikavspelningen i din dator, och kontrollerar play, pause samt låtbyte framåt/bakåt bekvämt tillbakalutad i favoritfåtöljen. 

Mer information

Effekt 6.6 mW / 600 Ohm; 100 mW / 32 Ohm
Analoga Ingångar -
Digitala Ingångar USB: upp till DSD512, PCM 32b/768kHz. Pptisk: PCM upp till 24b/192kHz, coaxial PCM upp till 24b/192kHz
Utgångar 1 x stereo RCA
Tonkontroll 7 digitala filter
Rör -
D/A-omvandlare 2 x ESS Sabre ESS9038Q2M 32-bit
Mått BxHxD: 103 x 37 x 122 mm (inklusive ratt och anslutningar)
Vikt 366 g (utan nätdel)