Dot Audio Teen Mungo AI

31 685,00 SEK
/ st
67005
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Boutique Sound System från svenska giganter inom PA!

Dot Audio är resultatet av de fyra giganter inom den svenska ljudindustrin som ville bygga högtalare av yppersta kvalitet i såväl ljud som bygg, där en viktig del var att det inte skulle vara svarta, fyrkantiga lådor. Kunskap och erfarenhet hos teamet på Dot Audio dateras hela vägen till 1960-talet! 

Teen Mungo är en baslåda bestyckad med en 12" bas i en kompakt basreflexlåda. Har har man skapat en högtalare med hög max SPL i en så kompakt design som möjligt. Teen Mungo Ai modellen är en aktiv baslåda specifikt designad för att kombineras med Dot Audio iDE 8 högtalaren för att skapa ett komplett PA system. Den inbyggda förstärkaren levererar då 800 W till basen och 400 W till iDE8. 

Trots att Dot Audio är en ny spelare på marknaden har de redan stått för ljudet på många klubbar, festivaler och platser; bland annat TAK och Berns i Stockholm, Boiler Room, Department m.fl.

Här kan du läsa en intressant artikel om Dot Audio och deras installation på klubben TAK på At Six i Stockholm 


Detta system används som monitor i videon nedan! Övriga systemet består av de större syskonen iDE15, Dot Audio Mungo15" samt Dot Audio 550 18" med tillhörande elektronik. 

Mer information

Typ Aktiv Subwoofer
Effekt 400 W + 800 W Sub
Baselement 1 x 12"
Diskant Nej
Frekvensomfång 35 - 200 Hz
Analoga Ingångar -
Digitala Ingångar Nej
Utgångar Nej
Bluetooth Nej
Streaming Nej
Mått HxBxD 380 x 380 x 550 mm
Vikt 24 kg

Relaterade produkter