KEF Kube 8b Subwoofer

7 990,00 SEK
32140
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

8-tums aktiv subwoofer från KEF

Kube 8b tar kanske inte så mycket plats fysiskt – men basen den levererar är allt annat än liten.

Med baselementet på 8 tum är Kube 8b perfekt för mindre rum. Den har samma klass D-förstärkare med de större Kuberna på 300 watt, parat med iBX-teknologi för att dynamiskt utöka basens djup.

KEF designar, bygger och integrerar elementet perfekt i högtalarkabinettet och tar optimeringen till en helt ny nivå. Resultatet är en uppslukande musik- och hemmabioljudupplevelse.

KEF:s Kubeserie finns i tre storlekar – 8, 10 och 12-tumselement. Perfekt komplement till dina KEF LS50 Meta, Wirelsess, LSX, R3 Meta med flera!

Select a property

Rätt balans 

KEF:s iBX-teknik är en smart algoritm som ger ett utökat djup och den fulla potentialen hos basenheten. Den ger dig en oöverträffad precision och ultimat samspel mellan förstärkare, basenhet och kabinett.

 

Select a property

Enkel konfiguration 

Kube har ett urval av LFE, linje- och högnivåingångar, fasval och DSP-styrda EQ-inställningar hjälper dig att få det bästa av din Kube. Placera den på en bekväm plats, matcha den med vilken huvudhögtalare eller musiksystem som helst och upplev nya djup i ljudet.

 

Perfekt integration 

KEF är möjligtvis den enda tillverkaren av högkvalitativa produkter som designar, utvecklar och monterar både basenhet, kabinett och kretskort internt. Denna höga grad av integration innebär att vi är dedikerade till ren ljudkvalitet, och Kube håller fast vid den idealiska principen. Resultatet är en basenhet och förstärkare som är perfekt avstämda.

Mer information

Typ Subwoofer med inbyggd förstärkare i sluten låda
Baselement 1 x 200mm (8 tum)
Effekt 300 Watts RMS, inbyggd klass-D
Frekvensomfång 34 to 140Hz (-6dB)
Analoga Ingångar RCA, högnivå
Utgångar -
Mått (med bakpanel och fötter / H x W x D) 293 x 293 x 310mm
Vikt 11.3kg

Glöm inte

KEF

LS50 Meta

16 990,00 SEK

KEF

LSX II

15 990,00 SEK