Denon Home 350

6 690,00 SEK

* Obligatoriska fält

6 690,00 SEK
10602
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Multiroom-högtalare med HEOS - Streaming med olika tillverkare!

Denon har släppt en liten serie aktiva, streaming-högtalare under namnet Denon Home! 

Home 350 från Denon Home är den största modellen i familjen! Denna högtalare är utrustad med både AirPlay 2 och HEOS, vilket gör det superlätt att skapa ditt egna multiroom-system. 

Förutom möjlighet att spela direkt från diverse streaming-tjänster kan du även spela upp ljud via Bluetooth. Home 350 är också förberedd för Google Assistant och Amazon Alexa.

På toppen av högtalaren hittar du snygga och diskreta touch-kontroller samt 3 favorit-knappar, där du kan spara dina favoritkanaler på radio! 

Om du har två Home 350 kan du para ihop dem till ett stereopar via appen och njuta av musiken med en bredare ljudbild. Denon Home-högtalarna klarar av att spela högupplösta filer så att du slipper göra tråkiga kompromisser! (192kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC okc DSD 2.8/5.6MHz filer)

HEOS

HEOS är ett multiroom-system utvecklat av Denon, ett system som prioriterar välljud och användarvänlighet. Det som är schysst med just HEOS är dock att det inte är låst till enbart Denon-produkter utan andra tillverkar har också möjlighet att integrera detta system i sina produkter. Du hittar exempelvis HEOS-kompatibla produkter från Marantz. Detta betyder att du kan kombinera dina passiva favorithögtalare med kompakta, aktiva högtalare som Denon Home-serien för att kunna lyssna på favoritmusiken i hela ditt hem! 

I HEOS-appen kan du välja hur du kombinerar dina högtalare, ställa olika volymer på de olika "rummen" och andra iställningar. Via appen kan du även spela musik från olika streaming-tjänster, såsom Spotify, Tidal m.fl. 

 

Mer information

Typ Aktiv Streaming-högtalare
Effekt -
Baselement 2 x 50 mm mellanregister, 2 x 165 mm basregister
Diskant 2 x 19 mm
Frekvensomfång -
Analoga Ingångar 3.5mm AUX
Digitala Ingångar USB, RJ45 för nätverks
Utgångar Nej
Bluetooth Ja
Streaming HEOS, AirPlay 2
Mått BxHxD: 380 x 225 x 180 mm
Vikt 6.3 kg

Relaterade produkter