Escape P6 BT

7 490,00 SEK

* Obligatoriska fält

7 490,00 SEK
85002
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Storfavorit i mindre format!

Escapes första modell, P9, blev snabbt en kundfavorit för den som ville ha riktigt trevligt ljud för utomhusbruk och möjlighet att ta med, överallt. Nu har denna högtgalre fått ett mindre syskon; Escape P6 BT!

Denna högtalare har inbyggt batteri med speltid i upp till 16h (8h med hög volym). Batteriet är av typen lithium iron phosphate (LiFePo4) med lång livslängd och laddas upp via nätkabel. Högtalaren går givetvis att användas medan den laddar. 

P6 BT är utrustad med en Bluetooth-mottagare som tillåter trådlös uppspelning av musiken från din smartphone/surfplatta/dator. Skulle du känna att en inte räcker till går det även at parkoppla två st P6 BT för att få stereouppspelning samt bättre och jämnare spridning av ljudet. 

Tack vare IPX4-klassningen kan du ta med dig Escape P6 BT på alla äventyr. Den tål regn och vattenstänk, så du behöver inte oroa dig om vädret. 

Innuti lådan sitter det specialanpassade element, två stycken  3" bredbandselement som tar hand om det övre registret och en 6.5" bas. Dessa tillsammans ger ett fullstort ljud för hela sällskapet. Högtalaren är designad för att ge ett gott ljud utomhus, men fungerar givetvis inomhus också. 

Via en egenutvecklad App kan du enkelt styra högtalarens funktioner. 

Mer information

Typ Batteridriven, aktiv högtalare
Effekt 60W
Baselement 6.5"
Diskant 2 x 3" Fullrange
Frekvensomfång 20 - 20000 Hz
Analoga Ingångar -
Digitala Ingångar -
Utgångar -
Bluetooth Ja, 5.0
Streaming -
Mått HxBxD: 500 x 200 x 200 mm
Vikt 7.5 kg

Relaterade produkter