Acoustic Revival

2 795,00 SEK
/ par
90903
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Sugen på att bygga högtalare? Acoustic Revival är ett perfekt första steg  - enklet, välljudande och mycket hifi per krona!

Acoustic Revival är en byggsats i det lägre prissegmetet som vi har konstruerat med mycket prisvärda element och välanpassade filter, i en mellanstorlek som låter stort utan att ta allt för mycket plats. 

I detta kit ingår allt du kan tänka dig behöva, förutom själva lådan. Dock är lådkostruktionen väldigt enkelt så det är bara att sticka iväg till närmsta byggvaruhus, köpa lite MDF, såga till delarna och sätta ihop. Eller du kanske vill bygga i snygg björkplywood? Du kan alltså (mer eller mindre) välja material och finish själv. Bygg en TV-möbel med inbyggda högtalare? Låt kreativiteten flöda!

Baselementen i denna byggsats kommer från SB Acoustics, ett fabrikat som blivit allt mer populärt på senare år just för deras prisvärdhet. Pappmembranet med naturliga fibrer har man utvecklat in-house och ger en naturlig basåtergivning med tydligt mellanregister. Vi har matchat ihop denna med en diskant som är en kopia på ett gammalt, klassiskt Peerless-element, 1"-textildome med fantastisk prestanda. Dessa två tillsammans blev en grym kombination så vi valde att publicera detta som en komplett byggsats, med ett passande delningsfilter och basreflexrör i korrekt avstämning. 

Lådan ska vara 35L nettovolym, där du själv kan välja formatet. Du kanske vill bygga en högtalare i pyramidformat? Eller ett klot/ägg? 
Tips på lådmått, innervolym exkl. materialtjocklek: BxHxD: 250 x 500 x 300mm (ger 37.5liter, element- samt rörvolym inräknat).

Kavla upp ärmarna och börja skapa och njut sen av en riktigt välljudande högtalare som höjer livskvaliten! 

Detta ingår:
2 x SB Acoustics SB20PFCR30-8
2 x Response 115DT26/27
2 x Basreflexrör
Samtliga filterkomponenter inkl. kretskort
2 x Anslutningspanel ANP1
Internkablage
Fårull
Skruvar för element och ANP1

Mer information

Typ 2-vägs basreflex
Baselement SB Acoustics SB20PFCR30-8
Diskant Response 115DT26/27
Frekvensomfång Nej
Impedans 8 ohm
Känslighet -
Effekttålighet -
Delningsfrekvens -
Mått -
Vikt -