Cyrus CDi

18 990,00 SEK
3562
  • Produktbeskrivning

Detaljer

Den bästa kompakt-CD-spelaren!

Kanske den bästa CD-spelaren i sin prisklass som dessutom tar hälften som lite plats som en vanlig, traditionell CD-spelare. CDi från Cyrus är ett måste för den som vill återupptäcka sin CD-samling. 

Cyrus har utvecklat något som de kallar för "Servo-Evolution Technology", som läser av informationen på skivorna mycket mer noga än vanligare avläsningsmekanism och på så sätt kan man få ner bakgrundsbruset för att ge mer plats åt musiken. 

Denna CD-spelare har en mycket högkvalitativ 32-bitars D/A-omvandlare inbyggt så att du kan plocka ut ljudet analogt. Spelaren har dock digitala utgångar också om du har en egen D/A-omvandlare som du hellre vill nyttja. 

Ljudet från denna CD-spelare är rytmisk och detaljrik, med en spelglädje som engagerar och får en att vilja fortsätta lyssnadet. Cyrus har lyckats kombinera denna ljudkaraktär men ändå bibehålla en fin och neutral ton med perfekt tyngd. 

Denna CD-spelare är förberedd så att du enkelt kan uppgradera med en separat nätdel som bland annat förbättrar timingen ytterligare.

Specifikationer CD:
DAC: 32 bitars DAC
Filformat : CD-R/RW
Utgångar: 2 par RCA fast volym, Koax+optisk ut, MC-Bus, PSX-R port
Mått: 7,3Hx 21,5 B x 36D cm
Vikt: 3,6 kg

Relaterade produkter