REL Classic 98

18 490,00 SEK
/ st
45012
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Subwoofer – i tidlös design

Här är Classic 98 – modernistisk talsdesign fullmatad med toppmodern teknik. Detta är mer än en hyllning till ikoniska REL-designer: det är en omgestaltning, där dagens teknik och prestanda gift sig med möbelestetik från 1950- och 1960-talen. 

Detta är en bashögtalare som inte bara låter fantastiskt utan också ser riktigt bra ut!

Classic 98 är den perfekta matchningen för alla som äger och älskar vintageprylar eller retrolooken – men som vill få ut det där sista i basväg. Den erbjuder en inbjudande värm touch och levererar en bas som lätt fyller ditt rum. 

Den har ett nedåtriktat 10-tumselement, tillverkad med vår traditionella papperskonsteknik. Den hanterar den rejäla förstärkareffekten i Classic 98 och säkerställer en ljudkvalitet som inte bara är kraftfull, utan ren och djup. 

Mästerligt papperskon: Värme-pressat, lättviktigt papper bildar den yttre 2/3 av konen. Den inre kåpan är ett premiumlufttorkat papper som gör elementet styvare. Upphängningen ger dynamik och en mjukhet i presentationen.

Trådlösa alternativ 

För Classic 98 finns toppmoderna trådlösa alternativ som är skräddarsydda för olika behov: 

AirShip II: Utformad för våra referensmodeller är AirShip II fullmatad med avancerad trådlös teknik. Genom att arbeta på 5,8 GHz stöder den både högnivåanslutning och .1/LFE, även samtidigt. Detta säkerställer topprestanda för hembion, vilket gör den till valet för dem dig kräver det allra bästa.

HT-Air MKII Trådlös: En hälsning till våra HT-modeller erbjuder HT-Air MKII en elegant och kostnadseffektiv trådlös lösning. Med en överföringsfrekvens på 5,8 GHz förmedlar den felfritt antingen stereo lågnivå- eller .1/LFE-signaler utan komprimering. Det är dock värt att notera att högnivåanslutning inte stöds med HT-Air MKII.

Mer information

Typ Aktiv subwoofer med nedåtrikat element
Baselement 10 tum (250 mm) "amended pulp-on-paper, nedåtriktad inverterad kon, stålchassi
Effekt 300 watt
Frekvensomfång -6 dB vid 27Hz
Analoga Ingångar Högnivå Neutrik Speakon, Lågnivå RCA, LFE RCA
Utgångar -
Mått B x H x D 350mm x 470mm x 298.5mm
Vikt 18,1 kg

Glöm inte

Relaterade produkter