Advance Acoustic WTX-StreamPro

2 990 SEK
4440
  • Produktbeskrivning

Detaljer

Smidig streamer med de flesta funktioner du kan behöva

WTX-StreamPro är precis som namnet antyder en streamer. Formatet är väldigt smidigt och apparaten har många trevliga funktioner, bland annat stöd för Spotify Connect, Tidal och AirPlay för att nämna några. Du kan även spela upp lagrade filer från en NAS.

 

Multiroom

Med dessa streamers från Advance Acoustic kan man skapa ett multiroom-system med upp till 10 zoner. WTX-StreamPro kan få kontakt med nätet genom Wifi och trådbundet via ethernet-kabel. Det går även att köpa till en Bluetooth-dongel från Advance Acoustic om man vill utöka möjligheterna för att kunna skicka musik via Bluetooth.

 

DAC

I WTX-StreamPro har man valt att använda sig utav en högkvalitativ DAC från skotska Wolfson som tar hand om den digitala konverteringen. Har man redan en befintlig DAC av hög kvalitet som man hellre vill nyttja kan man skicka signalen via de digitala utgångarna, optisk eller coax.

Streamern är utöver detta bestyckad men en bra stereo line in- och utgång. Detta gör att man kan använda streamern som ett smidigt litet försteg till exempelvis ett par aktiva högtalare.

Specifikationer:
Dac: 24 bit- 192 kHz Wolfson WM8740
Ingångar: Line in, Ethernet
Utgångar: Liine out, Coax, Toslink
Streaming stöd: Spotify Connect, TIDAL, Qobuz, AirPlay, DLNA

Glöm inte

Relaterade produkter