Quad VA-One Plus

14 990,00 SEK
16100
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Kompakt rörförstärkare med moderna funktionaliteter! 

När man packar upp VA-One Plus ur sin kartong blir man först slagen av känslan; kompakt men robust kvalitetsbygge, och detta är precis vad denna förstärakre är, någon man ganska snabbt förstår. Detta är en förstärkare som har det mesta - inbyggd DA-omvandlare för att kunna ansluta dagens digitala produkter, bluetooth-mottagare för snabb och enkel uppspelning av musik trådlöst och rörens kristallklara och varma ljud!

Att det är en rörförstärkare är inte svårt att ungå. Under det skyddande gallret sitter totalt 7 st rör som tillsammans levererar en effekt på 12 W per kanal. I förstegsdelen sitter ett ECC83 och två ECC82 och i slutstegsdelen ser vi fyra stycken EL84 i push-pull-konfiguration. Det täckande gallret går givetvis att ta bort så att den mysiga glöden från rören bättre syns. 

På baksidan av förstärkaren sitter totalt tre digitala ingångar - en optisk, en koaxial och en USB-B. Här kan du alltså alltid ha din TV, dator, nätverksspelare etc inkopplad. Du väljer källa via den smidiga fjärrkontrollen som följer med. Den inbyggda DACen har en upplösning på 24-bitar/192 kHz och sköter signalhanteringen galant. 

Som ett litet körsbär har man även petat in en Bluetooth-mottagare med aptX så att du snabbt och smidigt kan spela upp musik trådlöst från din telefon, surfplatta eller dator. 

Man har givetvis även utrustat VA-One Plus med en analog ingång där du kan koppla in valfri analog uppspelare: CD, vinyl, tuner, kasett. 

Med den medföljande fjärrkontrollen kan du sköta förstärkarens alla funktioner; höja/sänka volymen, byta källa och stänga av/sätta på förstärkaren. 

Mer information

Effekt 2 x 12 W
Analoga Ingångar 1 par RCA
Digitala Ingångar 1 x optisk, 1 x Coax, 1 x USB
Utgångar Hörlur
Högtalarutgångar 1 par
Tonkontroll Nej
Bluetooth Ja, aptX
Streaming via Bluetooth
D/A-omvandlare Ja
Mått BxHxD 180 x 163.5 x 284.5 mm
Vikt 7.5 Kg

Glöm inte

Relaterade produkter