Rega System One

15 990,00 SEK
8336
  • Produktbeskrivning

Detaljer

Bästa analoga introduktionen - Rega System One!

Rega System One är ett handplockat, komplett system för dig som vill ge dig in i den analoga musikens värld. Systemet innehåller de tre komponenter som behövs för att komma igång: förstärkaren Rega io, högtalare Rega Kyte och den prisade skivspelaren Planar 1. Dessa tre produkter lever i perfekt symbios och har allt du kan tänka dig behöva för att få ett fantastiskt vinylljud!

Förstärkaren har ett inbyggt RIAA-steg som givetvis har Regas höga och fina ljudkvalitet, samt två vanliga analoga ingångar och utgång för hörlurar. Den bygger på Regas populära lilla förstärkare Brio, men har utökad effekt på 30W per kanal (i 8ohm). Med den medföljande fjärrkontrollen kan du enkelt styra förstärkarens enkla funktioner. 

Den som har kikat på bra vinylspelare i instegsnivån har kanppast missat Rega Planar 1. Kanske den spelare som har fått flest lovord i sin prisklass och är en riktigt bra spelare i sin enkelhet. Tonarmen är speciellt utvecklad för modellen och har en fabriksmonterad pickup, Rega Carbon. 

Kyte är Regas mindre stativhögtalare/bokhyllehögtalare med ett fint och naturligt ljud. Högtalarelementen är specifikt utvecklade av Rega själva för att kunna återskapa det klassiska Rega-soundet. I paketet ingår 2x3m högtalarkabel så att du snabbt kan komma igång med musiklyssnandet!

Glöm inte