Mackie CR4 BT

1 995 SEK
/ par
1178
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Mackie CR4BT är den aktiva-monitorn för multimedia älskaren såväl som mediakreatören. En väldigt smidig högtalare i ett kompakt format. Till högtalaren kan du trådlöst strömma musik via bluetooth. CR4BT levererar ett väldigt exakt och ofärgat professionellt ljud för ljudredigering men även för att höra musiken så som det ska låta.

I den ena högtalaren sitter förstärkaren som levererar 50w. På denna högtalaren sitter master-volymen och bakom högtalaren finns en knapp för att välja om man vill ha master-högtalaren på vänster eller högersida. Förutom bluetooth har man även på framsidan av högtalaren en AUX 3.5mm ingång och en 3.5mm hörlurs utgång. Den andra högtalarlådan är passiv och drivs utav master-högtalaren.

Produkten levereras med isolations plattor i skumlgummi som högtalarna kan stå på. Dessa plattor gör att du kan vinkla högtalarna upp eller ner beroende på vad som passar dig bäst. Högtalarkabel och Stereo 3.5 mm till RCA medföljer också så att du direkt kan börja lyssna på musik.

Mer information

Typ 2-vägs basreflex, Aktiv + slav
Effekt 50 W
Baselement 4"
Diskant 3/4" Tum Silk-dome
Frekvensomfång 70 - 20000 Hz
Analoga Ingångar Balanserad 6.35 mm Tele, Obalanserad RCA, 3.5 mm AUX
Digitala Ingångar Nej
Utgångar 3.5mm Hörlur
Bluetooth Ja
Streaming Nej
Mått BxHxD: 155 x 224 x 185 mm
Vikt 5.4 kg