KEF Space One Wireless

3 990 SEK

* Obligatoriska fält

3 990 SEK
26001
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

I samarbete med Porsche Design har KEF tagit fram ett gäng hörlurar som inte bara låter riktigt bra utan även ser väldigt eleganta ut! Space One Wireless är den senaste med både Bluetooth och aktiv brusreducering. 

Funktioner

Hörluren har mjuka och sköna kuddar som omsluter örat behagligt vilket möjliggöra flera timmars lyssning utan att det blir för obekvämt. Detta ger en bra passiv ljudisolering vilket gör dessa perfekta till såväl hemmalyssning eller om du är ute på språng. Tack vare den aktiva brusreduceringen (ANC) kan du även njuta störningsfritt på resan eller ute på stan. Brusreduceringen är bland de bättre vi har testat och ger ett minimalt bakgrundsbrus. 

På högra kåpan sitter kontakt för kabel, laddning och funktionsknappar. Yes, knappar! Inga touch-reglage som bökar. En spak för att sätta igång Bluetooth och brusreducering och tre klassiska knappar för att svara på telefon, play/pause, höja/sänka volymen och hoppa mellan musikspåren. 

Batteritiden är upp till 30h när du använder både Bluetooth och brusreducering, 40h med Bluetooth utan brusreducering alternativt 100h med kabel och brusreducering. Skulle batterierna ta slut kan du givetvis lyssna traditionellt med kabel. 

Ljudet

Ljudet hos Space One Wireless är väldigt neutralt, något som är lite smått ovanligt hos trådlösa, brusreducerande lurar, vilket gör det till en väldigt mångsidig hörur. Funkar lika bra på resan som hemma i fåtöljen. "Neutralt" ljud kan ibland uppfattas som lite trist, men dessa hörlurar är långt ifrån tråkiga. Musiken har en fantastisk närvaro och luftighet, men med en stram och naturlig basåtergivning. 

Design

Hela hörluren andas kvalitet, med detaljer i borstad aluminium och läderimitation. Konstruktionen är rejäl och känns väldigt stabil. Till hörluren följer det med ett relativt smidigt etui där hörlurar medföljande tillbehör får plats. 

Mer information

Frekvensomfång 20 - 20000 Hz
Känslighet 94 dB
Impedans 16 Ohm
Bluetooth 4.1 with Qualcomm® aptX™
Brusreducering Ja
Mikrofon Ja
Inbyggt batteri 30hrs (BT on + ANC on), 40hrs (BT on + ANC off), 110hrs (ANC on + BT off)
Kontakt 3.5 mm
Kabel 1 x 3.5 mm med mikrofon, 1 x 3.5 mm utan mikrofon
Medföljande Tillbehör Väska, Flygplansadapter, USB-kabel för laddning, 1 x 3.5 mm med mikrofon, 1 x 3.5 mm utan mikrofon
Vikt 330 g

Relaterade produkter