Totem Skylight (Satin White) Demo-ex

Ordinarie pris 14 995,00 SEK

11 995,00 SEK

/ par
D-45500-2
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Demo-ex i mycket gott skick!


Högtalare som bjuder in till musiklyssnande

Skylight har samma DNA som modellen Sky, en högtalare i ett kompakt format med en musikalisk glädje och målar upp en stor och fin ljudbild i såväl bredd som djup. Samma höga byggkvalitet och fantastiska spelglädje. 

Man får väl anse att Skylight tillhör kategorin "mindre stativhögtalare", så någon monsterbas kanske man inte kan förvänta sig. Eller? Nåväl, kanske inte avgrundsdjup bas, men dessa högtalare ger en rapp och kontrollerad bas och kan utan att skämmas spela själva i ett mindre rum. Konstruktionen är tänkt att kunna ställa ganska nära bakvägg för att ta del av så kallar "room gain", där högtalaren tar stöd av väggen för att höja basnivån. Totem rekommenderar mellan 15-90 cm. 

Ljudet har Totems karaktäristiska öppna ljud med "första parkett"-närvaro och separationen mellan alla olika ljud i musiken är galant. 

Samtliga element som sitter i Totems högtalare är specifikt utvecklade för respektive modell och tillverkade av världens främsta elementtillverkare med snäva toleranser.

Eftersom elementen är specialtillverkade är delningsfiltret sällan kryddat med massa komponenter som kan orsaka oönskade problem. Man har också valt att skippa de vanliga PCB-korten och valt att placera ut de väl utvalda komponenterna på en platta, där komponenterna krimpas ihop för maximal signalöverföring. På de få ställen som kräver lödning används WBTs silverlod.

Kabinett är byggda via en metod som kallas Lock-Miter vilket låser alla skarvar och ger en mycket bättre stabilitet än klassisk 45-graders montering. Högtalarna har dubbla, guldpläterade terminaler för möjlighet till bi-wiring/bi-ampning.

Mer information

Typ 2-vägs basreflex
Baselement 5.75″ with copper capped voice coil
Diskant 1″ Laser Etched Textile Soft Dome
Frekvensomfång 51 - 26000 Hz
Impedans 8 ohm
Känslighet 88 dB
Effekttålighet -
Delningsfrekvens 2500 Hz
Mått HxBxD: 301 x 160 x 240 mm
Vikt 4.68 kg/st

Glöm inte