Klipsch RF-7 III Demo-ex Svart Ask

Ordinarie pris 49 990,00 SEK

39 990,00 SEK

/ par
D-25552-1
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Demo-ex i gott skick! Endast upphämtning i butik.


När du vill att det ska låta kul, på riktigt! 

Tredje generationen av Klipsch kanske roligaste högtalare, RF-7, är vid liv och heter RF-7 III. Utseendet påminner väldigt mycket om Reference Premiere-serien, men det är mycket som skiljer. 

Bestyckningen i RF-7 III ser ut på följande sätt: dubbla 10" baselement med chassie i aluminium och dubbla magneter som ger en linjär och kraftfull bas. Diskanten är en nyutvecklad kompressionsdriver på 1.75" med en ny fasplugg samt ett horn i gummimaterial. Tillsammans skapar dessa ett otroligt ljud med kraft i såväl bas-, mellan- och diskantregistret. Delningsfrekvensen har man kunnat dra ner än tidigare modell så att hornet tar hand om ett större omfång i mellan- samt diskantregistret. På så sätt kan även basarna ta hand om det de gör bäst: bas. 

RF-7 III, som är den senaste generationen, har genomgått flera uppdateringar samt vidareutvecklingar och låter mer neutral är föregående modeller, utan att tappa det klassiska Klipsch-soundet. 

Vidare har man förbättrat lådkonstruktionen internt samt klätt lådorna i tre olika faner: svart ask, valnöt samt körsbär. RF-7 III tillverkas i USA, Hope i Arkansas för att vara mer exakt. Dessa högtalare är ett riktigt roligt, rejälvt bygge på hela 44 kg per högtalare. 

Mer information

Typ 2-vägs basreflex
Baselement 2 x 10"
Diskant 1.75"
Frekvensomfång 32 - 25000 Hz
Impedans 8 Ohm
Känslighet 100 dB
Effekttålighet -
Delningsfrekvens 1300 Hz
Mått HxBxD: 1245 x 352 x 454 mm
Vikt 44.1 kg/st

Glöm inte