Primare PRE35 Prisma Demo-ex Svart

Ordinarie pris 49 990,00 SEK

28 990,00 SEK

D-36020-1
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Demo-ex i mycket gott skick, ink originalkartong


Maxat försteg med streaming, DAC och en fantastisk musikpresentation!

Primares största försteg, PRE35 Prisma, är precis som PRE35 fast med inbyggda moduler för DAC och streaming och blir därmed en exeptionell central för att styra din musik, vare sig det är från analoga källor, digitala eller strömmat!

PRE35 Prisma är uppbyggd av ett fyra lagers moderkort för att möjliggöra en så kort signalväg som möjligt, med fullt balanserade kretsar. Resultatet är omärkbart låg brusnivå och distorsion. 

På ingångssidan hittar vi två par balanserade XLR-ingångar och två par XLR-utgångar. 3 par RCA-ingångar och både line out och pre out i RCA. Detta är analogsidan. Då PRE35 Prisma även är utrustad med DAC-modulen DM35 sitter 4 optiska ingångar och 2 koaxiala RCA-ingångar med en upplösning på 192kHz/24 bit, samt en USB-B-ingång för högre upplösning på 768kHz/32 bit och DSD256 (11.2MHz). Du finner även en koaxial RCA-utgång.

Prisma

Prisma kallas Primares streaming-plattform som både finns inbyggt i delar av deras sortiment och går även att köpas som modul för att bygga ut befintlig Primare-produkt som saknar funktionen. 

Med Prisma kan du enkelt strömma musiken via Spotify Connect, AirPlay 2 eller Chromecast. Modulen är även så kallad ”Roon Ready” och med en framtida uppdatering kan du strömma från Roon. 

Prisma har även stöd för multiroom och du kan styra systemen via Prisma-appen.

Som bonus sitter även en Bluetooth-mottagare som möjliggör snabb och smidig anslutning trådlös. 

Mer information

Analoga Ingångar 2 x stereo XLR, 3 x stereo RCA
Digitala Ingångar 4 x toslink, 2 x coax, 1 x USB-B, 1 x USB-A
Analoga Utgångar 2 x stereo XLR Pre out, 1 x stereo RCA Pre Out, 1 x stereo RCA Line out
Bluetooth Ja
Streaming Spotify Connect, AirPlay 2, Chromecast
D/A-omvandlare AKM AK4497
Rör -
Vikt 11.3 kg