Cyrus One Demo-ex

Ordinarie pris 8 990,00 SEK

7 490,00 SEK

D-3560
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Demo-ex i mycket gott skick, ink. originalkartong


Det brittiska Cyrus är tillbaka med en förstärkare och nu har de gjort ett ordentligt lyft på designen till något mycket modernare. Detta är en ren och välljudande förstärkare för analogentusiasten. Förstärkaren är bestyckad med 3 st line ingångar, en gedigen skivspelar-phono ingång för MM pickuper samt en AV-direkt till den som vill använda ett separat försteg. Utöver de analoga ingångarna finns det en Bluetooth aptX mottagare för att trådlöst strömma musik. Inte nog med det, Cyrus bjuder även på en Chromecast audio vilket gör att man kan spela musik trådlöst med bland annat Spotify connect. Väldigt generöst tycker vi!

Det är alltid trevligt med en förstärkare som erbjuder pre-out för den som tillexempel vill koppla upp en aktiv sub till sistt system. Den kraftfulla klass AB hörlursförstärkaren är även den ett trevligt tillägg som låter mycket bra. Cyrus One har dubbla högtalarutgångar för den som tycker om bi-wire och när man slår på förstärkaren skickar den ut en puls som känner av impedansen på högtalarna och optimerar systemet efter det.

Designen är väldigt smakfull med en hög glansig front med mycket diskret påslagnings knapp. Fronten är väldigt sober med små dioder som indikerar ingångskälla samt volymen. Med endast två rattar blir förstärkaren enkel att manövrera. Chassit är tillverkat i Sverige och förstärkaren sätts ihop i Storbritannien.

Mer information

Effekt 2 x 100 W / 6 Ω Klass D
Analoga Ingångar 3 st Line, 1 st MM Phono, 1 st AV Direkt
Digitala Ingångar Bluetooth
Utgångar 1 st headphone,1 st Pre Out (R,L)
Högtalarutgångar 1 x Stereo (Dubbel uppsättning för Bi-Wire)
Tonkontroll Nej
Bluetooth Ja aptX
Streaming Bluetooth
D/A-omvandlare -
Mått 220 x 85 x 390 mm (BxHxD)
Vikt 5.72 kg

Glöm inte

Supra

Dual RCA

Från: 510,00 SEK

Supra

Classic

Från: 21,00 SEK