Cyrus One + CDi Paket, Demo-ex

Ordinarie pris 23 980,00 SEK

16 790,00 SEK

D-3563
  • Produktbeskrivning

Detaljer

Paketpris, demo-ex i gott skick med originalkartonger


Det brittiska Cyrus är tillbaka med en förstärkare och nu har de gjort ett ordentligt lyft på designen till något mycket modernare. Detta är en ren och välljudande förstärkare för analogentusiasten. Förstärkaren är bestyckad med 3 st line ingångar, en gedigen skivspelar-phono ingång för MM pickuper samt en AV-direkt till den som vill använda ett separat försteg. Utöver de analoga ingångarna finns det en Bluetooth aptX mottagare för att trådlöst strömma musik. Inte nog med det, Cyrus bjuder även på en Chromecast audio vilket gör att man kan spela musik trådlöst med bland annat Spotify connect. Väldigt generöst tycker vi!

Det är alltid trevligt med en förstärkare som erbjuder pre-out för den som tillexempel vill koppla upp en aktiv sub till sistt system. Den kraftfulla klass AB hörlursförstärkaren är även den ett trevligt tillägg som låter mycket bra. Cyrus One har dubbla högtalarutgångar för den som tycker om bi-wire och när man slår på förstärkaren skickar den ut en puls som känner av impedansen på högtalarna och optimerar systemet efter det.

Designen är väldigt smakfull med en hög glansig front med mycket diskret påslagnings knapp. Fronten är väldigt sober med små dioder som indikerar ingångskälla samt volymen. Med endast två rattar blir förstärkaren enkel att manövrera. Chassit är tillverkat i Sverige och förstärkaren sätts ihop i Storbritannien.

 

Kanske den bästa CD-spelaren i sin prisklass som dessutom tar hälften som lite plats som en vanlig, traditionell CD-spelare. CDi från Cyrus är ett måste för den som vill återupptäcka sin CD-samling. 

Cyrus har utvecklat något som de kallar för "Servo-Evolution Technology", som läser av informationen på skivorna mycket mer noga än vanligare avläsningsmekanism och på så sätt kan man få ner bakgrundsbruset för att ge mer plats åt musiken. 

Denna CD-spelare har en mycket högkvalitativ 32-bitars D/A-omvandlare inbyggt så att du kan plocka ut ljudet analogt. Spelaren har dock digitala utgångar också om du har en egen D/A-omvandlare som du hellre vill nyttja. 

Ljudet från denna CD-spelare är rytmisk och detaljrik, med en spelglädje som engagerar och får en att vilja fortsätta lyssnadet. Cyrus har lyckats kombinera denna ljudkaraktär men ändå bibehålla en fin och neutral ton med perfekt tyngd. 

Denna CD-spelare är förberedd så att du enkelt kan uppgradera med en separat nätdel som bland annat förbättrar timingen ytterligare.

Specifikationer Förstärkare:
Effekt 2 x 100 W / 6 Ω Klass D
Analoga Ingångar 3 st Line, 1 st MM Phono, 1 st AV Direkt
Digitala Ingångar Bluetooth
Utgångar 1 st headphone,1 st Pre Out (R,L)
Högtalarutgångar 1 x Stereo (Dubbel uppsättning för Bi-Wire)
Tonkontroll Nej
Bluetooth Ja aptX
Streaming Bluetooth
D/A-omvandlare -
Mått 220 x 85 x 390 mm (BxHxD)
Vikt 5.72 kg

Specifikationer CD:
DAC: 32 bitars DAC
Filformat : CD-R/RW
Utgångar: 2 par RCA fast volym, Koax+optisk ut, MC-Bus, PSX-R port
Mått: 7,3Hx 21,5 B x 36D cm
Vikt: 3,6 kg

Relaterade produkter