Välkomna till vår nya hemsida och webbutik! Mycket är nytt och ovant även för oss - Vid frågor, synpunkter eller problem hör av dig till info@hifikit.se eller på telefon 08-33 51 51 så hjälper vi dig att hitta rätt.

Marantz NR1608

Ordinarie pris 7 890 SEK

5 490 SEK

* Obligatoriska fält

Ordinarie pris 7 890 SEK

5 490 SEK

10097
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Obs! Endast en kvar i svart.

Marantz NR1608 är efterföljaren till NR1607. Filosofin är den samma som föregångaren, en slimmad bioreciver med många funktioner och bevarad kvalitet. Samtidigt bjuds vi även på väldigt många nya funktioner och uppgraderingar. Förbättrad ljudkvalitet, stabilare wi-fi uppkoppling och stöd för multi-room lösning för att nämna några.

Sju kanaler
Man har valt att uppgradera ljudet från föregångaren vilket är fantastiskt med tanke på att det är dess huvuduppgift. De 7 kvalitativa slutstegen som används i denna apparat levererar hela 50 W per kanal vilket bidrar till den goda ljudkvaliteten. Fantastiskt för ett så pass kompakt 7.2 system.

2.2 Pre out 
Det betyder att vi får två stycken dedikerade sub-out vilket är ovanligt i denna prisklass. Inte nog med det, man har även valt att bjuda på 2 stycken pre out för fronthögtalarna. Det betyder att man kan koppla upp sina frontar på ett separat slutsteg och avlasta transformatorn på receivern för ytterligare bättre prestation. En otroligt smidig lösning för framtida uppgraderingar till systemet.

Anslutningar
8 st HDMI ingångar var av en sitter på fronten för snabb och smidig uppkoppling när det behövs. Den stödjer den senaste HDMI teknologin inklusive 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling och HDR pass-through på alla ingångar.

Streaming
Vi får även många streaming möjligheter. Du ansluter förstärkaren trådlöst till ditt nätverk (fungerar med kabel också för bättre stabilitet). Inbyggt sitter även en Bluetooth-mottagare för snabb och enkel uppspelning av musik. Har du kopplat upp den mot nätverket har du även tillgång till AirPlay, Spotify Connect, DLNA och kan även styra förstärkaren via din smartphone. Nytt för denna gång är integration av multiroom-lösningen HEOS.

Funktioner
• Dolby Atmos och DTS:x
• 7 kanaler à 70 W
• 8 HDMI, inklusive en på fronten
• Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio
• Wi-Fi, 2.4 GHz / 5 GHz 
• Airplay, Spotify connect, Tidal, Internet Radio
• Bluetooth
• HEOS Multi-room integration
• Audyssey Multi-EQ

Mer information

Effekt 7 x 50 W (8 ohm), 7 x 70 W (6 ohm)
Analoga Ingångar 3 x stereo RCA, 3 x komposit
Digitala Ingångar 8 x HDMI, 1 x optisk, 1 x coaxial, USB, Ethernet
Högtalarutgångar 7 Kanaler
Tonkontroll Audyssey Multi-EQ
Bluetooth Ja
Streaming Airplay, Spotify connect, Tidal, Internet Radio
D/A-omvandlare Ja
Mått 440 x 376 x 105 mm (173 mm hög med antenn)
Vikt 8.3 kg

Glöm inte