LD Systems Maui 5 Go

Från 8 299 SEK
/ st

* Obligatoriska fält

Från 8 299 SEK
80807
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Maui 5 GO en superportabel batteridriven PA-anläggning som gör sig hörd på stora strömlösa ytor. Det är en riktigt imponerande produkt. Här är högtalaren som alla vill ha på parken och ute på landet. Högtalaren är smidig att använda och transportera. Den bygger på en fyrdelad konstruktion, väger totalt 13 kg och monteras ihop på några få sekunder. Den är med andra ord superportabel och kan enkelt tas med till parken tilsammans med en vän och den dedikerade väskan som går att köpa som tillbehör.

Maui 5 GO kan leverera kraftfullt välljud vart som helst i upp till så mycket som 30 timmar tack vare det ordentliga lithium-ion batteripaketet som sitter i en utav pelardelarna. Det går att köpa extra batterier som tillbehör om man ska spela extra länge utan tillgång till ström.

Maui 5 GO är idealisk för trubaduren och gatumusikern. Högtalaren har en inbyggd liten mixer i sig med Hi-Z instrument- och line-ingång. Man får kontroll över dem individuella ingångarna samt volym för basmodulen och även en master-ratt som styr hela enheten. Maui GO 5 är därför perfekt för tal och musik på event, konferenser och jam ute i naturen. Array systemen har en enorm räckvidd och klara med enkelhet publiker på över 100 personer.

Mer information

Typ Batteridrivet aktivt PA-system
Effekt 800 W Peak, 200 W RMS
Baselement 8"
Diskant 4 x 3" (Diskant / mellanregister)
Frekvensomfång 50 - 20000 Hz
Analoga Ingångar 2 x 6.3mm / XLR Stereo Line, 1 x 6.3mm / XLR Mic, 6.3 mm Hi-Z, 3.5 mm Mp3
Digitala Ingångar -
Utgångar System output XLR
Bluetooth Ja
Streaming Bluetooth
Mått Total höjd: 1985 mm; Subwoofer (HxBxD): 405 x 305 x 395 mm
Vikt Totalt: 12.9 Kg (Subwoofer: 8.9 Kg)

Glöm inte

Relaterade produkter