KEF LS50 Wireless

17 990,00 SEK
/ par

* Obligatoriska fält

17 990,00 SEK
3200
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Framtidens högtalare är här. Den kritikerrosade KEF LS50 har nu blivit aktiv och har stöd för högupplöst streamingmöjligheter. En modern och diskret lösning för ett high-end-musiksystem utan några kompromisser.

Med LS50 slipper man alla apparater och kan få det stilrent hemma. Den inbyggda förstärkaren har precis som namnet, trådlös uppkoppling. Det är enkelt att streama högupplöst musik från Spotify och Tidal. Man kan även streama musik som man har lagrat på sin NAS. Högtalaren har även Bluetooth 4.0 med stöd för det högupplösta aptX-kodexen som har jämförbar kvalité med CD.

Utöver det trådlösa har KEF LS50 ett par ingångar. En analog ingång där man exempeltvis kan koppla in en CD-spelare eller en skivspelare med separat phono-steg. Koppla upp TV:n genom den optiska ingången samt datorn genom USB. Den digitala/analoga omvandlaren har en hög prestanda så ljudet blir kristallklart och detaljerat. Vill man ha ytterligare tyck i basen så kopplar man in en subwoofer i sub-utgången.

LS50 är konstruerad för att återge musiken på bästa möjliga vis. Den här smarta högtalaren gör det möjligt för dig att placera den på många platser. Högtalaren tar hänsyn till om man placerar den nära en vägg eller längre ifrån. Nu kan du placera den på TV-bänken eller på dedikerade stativ och samtidigt bevara den otroliga ljudåtergivningen.

LS50 wireless är bestyckad med ett högteknologiskt coaxial-element. Det innebär att diskanten sitter i mitten av basen. Denna något ovanligare konstruktion innebär att frekvenserna ligger i fas med varandra, vilket resulterar i att återgivningen av musiken blir extremt korrekt. Den konvexa högtalarbaffeln har förutom det snygga utseendet även en viktig funktion, där konstruktionen minimerar oönskade ljudreflektioner för en tydligare ljudbild.


LS50 connection

Mer information

Typ Aktiva högtalare
Effekt LF: 200 W HF: 30 W
Baselement 5.25" magnesium / aluminium alloy
Diskant 1" vented aluminium dome
Frekvensomfång 40 - 47 000 Hz
Analoga Ingångar 1 x RCA
Digitala Ingångar 1 x Optisk, 1 x USB typ B, 1 x Ethernet, 2.4 / 5 GHz Wifi
Utgångar Subwofer
Bluetooth 4.0, aptX
Streaming Spotify, Tidal, Roon (Firmware uppdatering)
Mått 300 x 200 x 308 mm (HxBxD)
Vikt 10.2 Kg / st

Glöm inte

Supra

ZAC Toslink

Från: 355,00 SEK

Supra

Cat8 + FRHF

Från: 290,00 SEK

REL

T7i

9 490,00 SEK