Totem KIN Play Tower (Satin Black) Demo-ex

Ordinarie pris 32 995,00 SEK

19 995,00 SEK

/ par
D-45507
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Demo-ex i mycket gott skick!


Den kompletta anläggningen med allt du behöver

KIN Play Tower är det senaste tillskottet till KIN Play-serien, en govstående högtalare med inbyggd förstärkare och lite mer!

I KIN Play Tower sitter en förstärkare inbyggt med de flesta möjligheter man kan tänka sig behöva idag. Klass-D-förstärkaren lämnar 2 x 200W och ger en extremt bra kontroll både på låga och höga volymer. En väldigt spelglad högtalare med närvaro och tydlighet!

KIN Play Tower är utrustad med Bluetooth 5.0 för snabb och smidig uppspelning av musik direkt från din lur eller dator. Utöver detta finns en 3.5mm AUX-ingång för inkoppling av valfri källa samt RCA. Bakom RCA-ingångarna sitter även ett inbyggt RIAA-steg, ett måste om man vill koppla in en vinylspelare. Detta betyder att du kan koppla en vinylspelare direkt in i högtalaren utan annan extrautrustning. Detta RIAA-steg är givetvis förbikopplingsbart om du vill använda en dem som en vanlig Line-ingång. 

Men det slutar inte här. Det finns även två digitala, optiska ingångar för att kunna koppla in TVn, TV-spel eller andra produkter som endast har en digital ljudutgång. Gillar du bas? Då kan du även koppla en aktiv subwoofer via sub-utgången. En helt komplett anläggning helt enkelt! 

KIN Play Tower levereras med en fjärrkontroll som styr hela systemet, där du bland annat väljer ingång, justerar volymen och du kan även justera bas- och diskantnivå separat. Utöver detta hittar du även en 3.5mm-3.5mm AUX-kabel, en enkelt optisk kabel, högtalarkabel med banankontakter för anslutning av högtalarna till varandra samt självhäftande gummifötter. 

Samtliga element som sitter i Totems högtalare är specifikt utvecklade för respektive modell och tillverkade av världens främsta elementtillverkare med snäva toleranser. 

Mer information

Typ Aktiv golvhögtalare, basreflex
Effekt 2x200W
Baselement 2 x 5"
Diskant 1" soft dome
Frekvensomfång 30 - 22000 Hz
Analoga Ingångar Stereo RCA (Line/phono), 3.5 mm AUX
Digitala Ingångar 2 x optisk
Utgångar Sub Out
Bluetooth Bluetooth 5.0 aptX™ HD
Streaming -
Mått HxBxD: 1020 x 180 x 265 mm
Vikt Aktiv: 17 kg, passiv: 16.2 kg