Totem KIN Play (Satin Black) Demo-ex

Ordinarie pris 15 995,00 SEK

11 195,00 SEK

/ par
D-45502-1
  • Produktbeskrivning
  • Specifikationer

Detaljer

Demo-ex i mycket gott skick!


Aktiv högtalare med Bluetooth och inbyggt RIAA för skivspelare!

KIN Play är den kompletta anläggningen för dig som vill ha riktigt bra ljud men inte vill ha eller har plats för en hel anläggning i delar. I KIN Play sitter en förstärkare inbyggt med de flesta möjligheter man kan tänka sig behöva idag. Klass-D-förstärkaren, helt utan DSP, lämnar 2 x 120W och ger en extremt bra kontroll både på låga och höga volymer. En väldigt spelglad högtalare med närvaro och tydlighet!

KIN Play är utrustad med Bluetooth för snabb och smidig uppspelning av musik direkt från din lur eller dator. Utöver detta finns en 3.5mm AUX-ingång för inkoppling av valfri källa samt RCA. Bakom RCA-ingångarna sitter även ett inbyggt RIAA-steg, ett måste om man vill koppla in en vinylspelare. Detta betyder att du kan koppla en vinylspelare direkt in i högtalaren utan annan extrautrustning. Detta RIAA-steg är givetvis förbikopplingsbart om du vill använda en dem som en vanlig Line-ingång. 

Men det slutar inte här. Det finns även en digital, optisk ingång för att kunna koppla in TVn, TV-spel eller annan produkt som endast har en digital ljudutgång. Gillar du bas? Då kan du även koppla en aktiv subwoofer via sub-utgången. En helt komplett anläggning helt enkelt! 

KIN Play levereras med en fjärrkontroll som styr hela systemet, där du bland annat väljer ingång, justerar volymen och du kan även justera bas- och diskantnivå separat. Utöver detta hittar du även en 3.5mm-3.5mm AUX-kabel, en enkelt optisk kabel, högtalarkabel med banankontakter för anslutning av högtalarna till varandra samt självhäftande gummifötter. 

Samtliga element som sitter i Totems högtalare är specifikt utvecklade för respektive modell och tillverkade av världens främsta elementtillverkare med snäva toleranser. 

kinplay

Mer information

Typ Aktiv högtalare
Effekt 2 x 120 W Class D
Baselement 5.25″ / 13.97 cm Natural Hybrid
Diskant 1″ / 2.54 cm Metal Alloy Dome
Frekvensomfång 39 - 22000 Hz
Analoga Ingångar 3.5mm AUX, Stereo RCA (går att koppla om till Phono MM)
Digitala Ingångar Optisk
Utgångar Sub ut
Bluetooth Bluetooth 4.1 med Qualcomm® aptX™ HD
Streaming -
Mått HxBxD: 355 x 180 x 235 mm
Vikt Aktiv: 7.19 kg Passiv: 5.4 kg

Glöm inte